Štartuje nový ročník EVA CHARITY BAZAAR!

Nová várka adrenalínu a luxusných vychytávok a nová šanca ukoristiť tie najexkluzívnejšie značky odštartovala 7. mája. EVA CHARITY BAZAAR je opäť plný hviezd a pomáha deťom.

Po úspešnom decembrovom prvom ročníku, ktorý vygeneroval výťažok 17 462 eur prichádza druhýkrát jedinečná online aukcia luxusnej módy. Ambasádorkou je tentokrát Dara Rolins - skvelá speváčka, mama, podnikateľka a instaikona.  Projektu venovala časť svojho šatníka, o ktorý sa pobijeme na www.evacharitybazaar.sk

Zdroj: Eva Chaity Bazaar

​Dara reprezentuje silu aj úspech, zároveň je veľkou milovníčkou módy a idolom celej generácie žien. Okamžite kývla ÁNO, keď ju z EVY oslovili: "Mám krásny život a nachádza si ku mne cestu veľa úžasných vecí. A som taká povaha, že rada rozdávam, rada sa o šťastie delím," povedala. "Môže sa to zdať povrchné, ale my baby dokážeme mať veľkú radosť aj z drobností, ako sú kabelky a botičky... a nie je na tom nič zlé. Navyše to má dokonalý presah. Pretože každou vydraženou vecou nepotešíme len jednu ženu, ale aj konkrétnu rodinu zo Srdca pre deti.“

Presne tak, vydražte si aj vy svoj sen na evacharitybazaar.sk a pomôžte dobrej veci. Sto percent sumy z vydražených produktov venujeme opäť na charitatívny projekt Srdce pre deti, kde čaká na pomoc množstvo rodín. Srdce pre deti funguje dlhé roky, pomáha zlepšiť životnú situáciu detí s vážnym zdravotným a sociálnym znevýhodnením. Záštita Nadácie Pontis je zárukou odovzdania každého získaného centu a prehľadného použitia vašej pomoci.

Ako na to? 

  • kliknite na stránku www.evacharitybazaar.sk a zaregistrujte sa, je to proces na pár sekúnd
  • draží sa od 7. mája do 7. júna
  • všetko začína na sume 1 euro
  • každý deň pribúdajú nové produkty

Po čom túži Karolína Chomisteková?

Nádherné luxusné kúsky od celebrít a milovníčok módy sa dražia už po druhýkrát v projekte Eva Charity Bazaar! Takto sa môžete dostať k ikonickým kúskom za zlomok ich skutočnej hodnoty. Ktorú vec by si vydražila riaditeľka súťaže Miss Slovensko, Karolína Chomisteková?

Nič nie je frrrancúzskejšie než DIOR, pán Christian je jedným z dôvodov, prečo je Paríž dodnes mestom módy. Hoci patrí medzi klasiku, jeho modely boli v tom čase avantgardné a veľmi vzrušujúce. Dior vytvoril nielen siluetu A, ale aj Y, čiže dôraz na široké plecia a uzučkú sukňu tesne pod kolená. Značka Christian Dior sa stala synonymom pre klasickú eleganciu, zdôrazňujúcu ženskosť a krásu. Medzi návštevníčky jeho salónu patrila Marlene Dietrich, Rita Hayworth, či Ava Gardner... a teraz môžete nasať jeho esenciu aj vy, na www.evacharitybazaar.sk

Karolína Chomisteková, známa svojim vycibreným štýlom, si v ponuke vyhliadla tieto minimalistické okuliare, ktoré sú unikát počnúc minimalistickým kovovým rámom až po unikátny vzhľad skiel. Krásne sa doplní s farebným outfitom, alebo doťukne celočierny outfit v parížskom štýle.

Okrem nich má značka Dior v tomto ročníku ešte dvoch favoritov - ikonickú kabelku a prekrásne sofistikované lodičky. Prihodíte?