Legendárny seriál s novým hrdinom: Takto vyzerá náš slovenský MacGyver!

Zoznámte sa.

MacGyver sa po mnohých rokoch vracia vo vynovenom šate. Remake legendárneho seriálu z osemdesiatych rokov (1985-1992) prináša nové príbehy slávneho špecialistu pre extrémne náročné úlohy, Angusa MacGyvera. Pôvodného predstaviteľa Richarda Deana Andersona vystriedal mladý Lucas Till.

Pôvodný MacGyver v podaní Richarda Deana Andersona Pôvodný MacGyver v podaní Richarda Deana Andersona Zdroj: Profimedia.sk

Aj on bude pokračovať vo využívaní svojich neobyčajných schopností pri plnení úloh pre americkú vládu a zachraňovať životy ľudí, ktorí sa ocitnú v nebezpečných situáciách. Ako špecialista na extrémne náročné úlohy marí zločinné plány zloduchov, zachraňuje životy, zabraňuje globálnym pohromám či ekologickým katastrofám. Ako to dokáže? Stačia mu na to fenomenálne znalosti zákonov fyziky a chémie, ktoré dokáže jednoducho, efektívne a prakticky využiť v reálnom živote.

Dabing nového MacGyvera Dabing nového MacGyvera Zdroj: joj.sk

MacGyver však bude mať, samozrejme, aj náš, slovenský hlas. Tomu prepožičal hlas slovenský herec Matúš Krátky. Hackerka Riley Davisová bude zas znieť ako Zuzka Porubjaková. Ich šéfku detektívku Patriciu Thortonovú bude dabovať Lucka Hurajová. Peter Krajčovič zas prepožičal hlas bývalému agentovi CIA Jackovi Daltonovi.

Dabing nového MacGyvera Dabing nového MacGyvera Zdroj: joj.sk

​Spolu so svojím tímom - bývalým agentom CIA Jackom Daltonom, detektívkou Patriciou Thortonovou a počítačovou špecialistkou, hackerkou Riley Davisovou - pracuje pre agentúru Phoenix Foundation a plní riskantné misie po celom svete. Vo svojom rodnom meste je však Mac iba obyčajným chalanom, ktorý sa priatelí so svojím ambicióznym spolubývajúcim, Wiltom Bozerom.

Sledujte nového MacGyvera už dnes o 20:35 na JOJke!