Ewa Farna sa ukázala HORE BEZ: Takto vyzerá budúca mamička!

Speváčka v roku 2017 šokovala svojich fanúšikov, keď na sociálnu sieť zavesila svadobnú fotografiu. Mnohí najskôr neverili, že sa skutočne vydala, no naozaj sa to stalo. Teraz je Ewa Farna v radostnom očakávaní a už čoskoro privedie na svet svojho prvého potomka.

Ewa Farna je neustále kritizovaná kvôli svojej váhe a zo všetkých strán počúva samú kritiku. Hlavu si s tým vôbec neláme a užíva si život plnými dúškami. Speváčka je v pokročilom štádiu tehotenstva a radostnú správu oznámila len nedávno originálnym spôsobom prostredníctvom videoklipu.

​Farna sa za svoje kilá navyše nehanbí a momentálne na sociálnej sieti zverejnila fotografiu ako sa nahá kúpe v mori. ,,Tu som. Nenamaľovaná, nevyfiltrovaná, neučesaná a aj tak milovaná. Rodinou, mužom i sebou. Mám sa rada a každá z nás by mala,“ napísala Farna k fotografii. Podľa speváčky často pridávame na Instagram snímky, ktoré upravujeme rôznymi filtrami a zakrývame realitu. ,,Chcela som ostatným ženám odkázať, že je dôležité sa mať rád vo svojom tele i so svojou povahou,“ pokračuje Ewa. 

https://www.facebook.com/ewafarna/photos/a.135261795732/10156741332260733/?type=3&theater

Napriek tomu, že speváčka bude čoskoro rodiť, fanúšikom sľúbia, že v máji sa opäť vráti na pódium a bude koncertovať.