Jasmina Alagič ukázala svoju mamu: Ich podoba vás poriadne šokuje!

Charizmatická tmavovláska zdedila krásu a dokonalý úsmev po svojej matke, ktorej na sociálnej sieti venovala nádherný odkaz. Jasmina sa s maminou neskutočne podobá a na spoločnej fotografii vyzerajú takmer ako sestry.

Jasmina a Rytmus tvoria pár už niekoľko mesiacov a svoj vzťah už čoskoro posunú na vyšší level. Temperamentnej tmavovláske sa na ruke ligoce zásnubný prsteň a čoskoro sa z nej stane nielen krásna nevesta, ale na svet privedie aj svojho prvého potomka.

​Hoci Jasmina vyrastala na Slovensku, jej otec pochádza z Bosny a matka má maďarské korene. Moderátorka sa nedávno vyjadrila, že chce, aby jej syn poznal kultúry, z ktorých pochádza a ukáže mu krásu obidvoch krajín

Jasmina zdedila charizmu a široký úsmev po matke, ktorej vďačí za veľa. Nielenže sa moderátorka na ňu neskutočne podobá, ale na fotografii vyzerajú takmer ako sestry. Jasmina si svoju matku neskutočne váži a na sociálnej sieti jej venovala krásny odkaz: ,,Ďakujeme, že ťa máme mami. Všetci my, ktorých sa tvoja láska dotýka. Je a vždy pre nás bude nenahraditeľnou."