Andrea Verešová naložila fanúšičke, no niečo tu nesedí: Toto bol gól do vlastnej bránky!

Sexi tmavovláska sa na sociálnej sieti podelila o zákulisné videá z najnovšieho fotenia, ktoré zožali obrovský úspech. Fanúšikovia z nich boli nadšení a nešetrili chválami. No zdá sa, že modelka jeden komentár nie úplne pochopila. Pozitívnu reakciu si totiž vysvetlila ako hejt a nedala si servítku pred ústa.

Andrea Verešová sa aktívne venuje modelingu odkedy vyhrala v súťaži Miss Slovensko v roku 1999 a neprestala ani s blížiacou sa štyridsiatkou. Aj po dvoch pôrodoch sa pýši dokonalým telom bohyne, vďaka čomu môže bez problémov fotiť aj v plavkách či v spodnej bielizni. Nuž a práve plavky mala oblečené na najnovšom fotení, s ktorým sa pochválila aj svojím fanúšikom na sociálnej sieti. Podelila sa o zákulisné zábery, na ktorých je vidieť, že pózovanie pred objektívom nie je vôbec jednoduchá záležitosť. To ocenili aj jej priaznivci, ktorí Andreu zahrnuli množstvom pozitívnych reakcií a komplimentov.

​Lenže jeden z nich si zrejme vysvetlila ináč, než bol myslený. „Náročná práca,“ podotkla fanúšička. Hoci to myslela v dobrom, tmavovláska to pochopila ako hejt. A spustila slovnú salvu. „Možno to vyzerá jednoducho, ale za všetkým stojí kus práce, driny a disciplíny. Navyše, nepoznám nikoho, kto by nebol z mojej branže, a vydržal stáť na podpätkoch 6 až 8 hodín vkuse bez toho, že by sa najedol, napil a pritom bol stále príjemný a usmievavý. Holt, každá profesia nesie svoje - nemali by sme nikoho urážať za to, že je spevák, herec, predavač, upratovačka... Myslím si, že najdôležitejšie je, že má práca prínos a že nás baví. Vtedy má svoj účel a zmysel,“ vysvetlila Andrea. Tu by sa dali len pretlmočiť slová klasika do dnešnej reči - dvakrát čítaj a raz komentuj...