Jasmina Alagič adresovala Rytmusovi úprimné slová: Pre TOTO nám to tak klape!

V priebehu jedného roka sa im radikálne zmenil život. Okrem toho, že sa zamilovaná dvojica zosobášila, sú aj šťastnými rodičmi ich milovaného synčeka Sanela.

​Ani sme dlho nečakali a prišlo to. Rytmus najprv požiadal Jasminu o ruku, tesne pred Vianocami zase oznámili, že sa čoskoro stanú rodičmi a medzitým prišla svadba. Pred pár týždňami zas priviedla Jasmina na svet ich milovaného synčeka Sanela. Všetko má rýchly spád a dvojica sa teší z toho, že všetko klape tak, ako si to vysnívali. Jasmina zas nedávno vyznala lásku a vďaku aj prostredníctvom sociálnych sietí. Je vidieť, ako veľmi aj ona prekypuje šťastím: "Chcem, aby sme si stále uvedomovali, že nebyť nás dvoch, nie je náš syn. Aby sme nezanedbávali náš vzťah na úkor rodičovstva, nedávali jedno pred druhé, ale vedeli skombinovať rovnocenne oboje. Chcem byť stále tvoja "frajerka", ktorá sa Tebou nechá baliť a bude sa snažiť v rámci možností vyzerať čo najkrajšie pre Teba a zároveň byť skvelou mamou pre nášho syna. Jedno ruka v ruke s druhým." Za toto nádherné vyznanie si čerstvá mamička vyslúžila desaťtisíce lajkov a milých komentárov. 

To, že sa darí obom rodičom, je teda jasné. Rovnako aj to, že nielen v súkromí, ale aj v pracovnom živote. Rytmus sa aktuálne chystá na svoj koncert roka. Už o necelé dva mesiace sa na trnavskom futbalovom štadióne uskutoční vystúpenie, ktorým chce Patrik posunúť hranice slovenského hip-hopu zase vyššie. Ten pocit, ktorý Rytmus pri tomto vystúpení mal naposledy, chce zažiť znova a aj svojim fanúšikom chce dopriať ten jedinečný zážitok, vidieť hip-hop v orchestrálnej úprave. Už 21. septembra tak budete môcť zažiť jedinečné spojenie rapu a orchestra priamo pod holým nebol na štadióne v Trnave. Rytmus očakáva, že zaujme predovšetkým cieľovú skupinu ľudí v jeho veku, ktorí s jeho hudbou vyrastali. "Tí starší, ktorí vyrastali na mojej tvorbe a dneska majú okolo 40-ky, asi do klubu neprídu, skôr sem. Je to hudobná udalosť, kultúrne vyžitie. Príde tam celý prierez všetkých, ktorí vyrastali na mojej tvorbe aj na Kontrafakte," pozýva všetkých fanúšikov raper. Zaujímavosťou je, že záznam z koncertu nikde nenájdete. Dôvod je jednoduchý, Rytmus je presvedčený o tom, že živú emóciu žiadne mobily nenahradia. Príďte preto 21.09.2019 o 19:00 na Štadión Antona Malatinského City Arena do Trnavy a zažijete neopakovateľný zážitok s Rytmusom a Symfonickým koncertom.

Nenechajte si ujsť famózne hudobné spojenie klasiky s hudbou ulice na jedinečnom koncerte Rytmus a Symfonický orchester už 21. septembra na štadióne v Trnave!