Rytmus a Jasmina sa stali po prvý raz rodičmi: Toto je náš malý Sanel!

V priebehu jedného roka sa im radikálne zmenil život. Okrem toho, že sa zamilovaná dvojica zosobášila, od dnes sú už aj rodičmi. Ich synček dostal netradičné meno Sanel.

Dočkali sa! Rytmus a Jasmina sa už tešia z rozkošného synčeka. Rodičia pomenovali svojho prvého potomka netradičným menom Sanel

Raper sa so svojimi fanúšikmi podelil o fotografiou, kde drží v náručí svojho syna. ,,Čakal som na teba celý život, v mojom podvedomí som ťa nosil každý deň," zdôveril sa Rytmus. Ani čerstvá mamička nenechala fanúšikov dlho čakať a na svojom instagramovom profile uverejnila krásnu fotografiu so Sanelom. ,,Som mama! Sanel je s nami a aké to je? Keď to budem vedieť vyjadriť slovami, určite vám o tom poviem. Zatiaľ sa to nedá," napísala Jasmina. Rodičom gratulujeme a prajeme veľa zdravia.

View this post on Instagram

Čakal som na teba celý život, v mojom podvedomí som ťa nosil každý deň ❤️ #Otec #Sanel

A post shared by @ rytmusking on

Okrem toho, že Patrik Rytmus Vrbovský má od dnes rodičovské povinnosti, už v septembri sa na trnavskom futbalovom štadióne uskutočni koncert, ktorým chce Patrik posunúť hranice slovenského hip-hopu zase vyššie. Ten pocit, ktorý Rytmus pri tomto vystúpení mal naposledy, chce zažiť znova a aj svojim fanúšikom chce dopriať ten jedinečný zážitok, vidieť hip-hop v orchestrálnej úprave.  Už 21. septembra tak budete môcť zažiť jedinečné spojenie rapu a orchestra priamo pod holým nebol na štadióne v Trnave. Rytmus očakáva, že zaujme predovšetkým cieľovú skupinu ľudí v jeho veku, ktorí s jeho hudbou vyrastali.

Príďte preto 21.09.2019 o 19:00 na Štadión Antona Malatinského City Arena do Trnavy a zažijete neopakovateľný zážitok s Rytmusom a Symfonickým koncertom.