Úprimné slová Dary Rolins všetkým neprajníkom: Mňa nerozplačete, ani nenaštvete!

Úspech a slávu Dary Rolins jednoducho niektorých ľudí poriadne štve a dávajú jej to pocítiť. Čo ich však štve najviac, je jej dokonalé telo, ktorým sa vo svojich 46 rokoch rada popýši, a to nielen na sociálnych sieťach.

Dara Rolins okrem speváckeho talentu ohuruje desiatky rokov aj svojím oslnivým vzhľadom a sexi postavou. Preto právom patrí medzi najostrieľanejšie a najatraktívnejšie slovenské divy vôbec. Za všetkým sa skrýva neustála práca nielen na profesionálnej úrovni, ale aj na zovňajšku. Pre Daru je svedomitá, denno-denná starostlivosť o svoj výzor úplnou samozrejmosťou a možno práve preto na 46 rokov vôbec nevyzerá. Ona si je toho vedomá a rada vystavuje pravidelne svoje telo na sociálnych sieťach na obdiv. Veď prečo aj nie. V jej prípade skutočne je čo obdivovať. Niečo iné si však myslia niektorí z jej fanúšikov či skôr neprajníkov. Nedávno v jednom z jej príspevkov zverejnila bežný text, ktorý opisoval to, ako vyzerá jej bežný sobotný deň. To všetko dotvárala jej sexi fotka s dokonalou postavičkou a tehličkami na bruchu. Práve to však bolo ako vodou na mlyn pre viacerých komentujúcich, ktorí si neodpustili poznámky, ako súvisí "polonahá provokatívna fotka" s textom, ktorý napísala.

Dara Rolins schytala od Dara Rolins schytala od

Dara sa však rozhodne nenechala zahanbiť a jej reakcia na seba nenechala dlho čakať. "Občas sú naše príspevky bezduché viac, občas menej. Hlavné je sa z toho, ani zo seba nepos*ť. Nerozbíjame atóm a táto platforma nemá žiadne predpísané postupy, funguje pocitovo, na neobmedzených leveloch hráčskej úrovne a každý si tu ide ten svoj príbeh. Pre niekoho viac, pre niekoho menej reálny. A aj to je úplne v poriadku. Ideálne ak funguje ako inšpirácia, pohladí, pobaví, popostrčí ľudí k zamysleniu," zverila sa Dara svojim fanúšikom. Zároveň sa zamyslela nad motiváciou ľudí, ktorí jej pod fotku napíšu niečo hanlivé či poukazujú na to, že v jej veku by sa už v odvážnych pózach fotiť radšej nemala. "Chcú ma naštvať? Rozplakať? Viem presne, koľko rokov mám a úprimne, riešim dosť veľa vecí, ale môj vek a to, ako vyzerám, to fakt nieje. Asi ako myslieť si, že JLo alebo Kim dávajú do smútku komenty o ich veľkom zadku? Verte mi, majú to v péčku a dobre robia. Nič z toho totiž nemení na fakte, že sme šťastné, úspešné, spokojné. A to aj a možno práve vďaka svojmu veku a tomu, ako vyzeráme," dodala úspešná a sexi speváčka na záver. Týmito slovami tak poriadne schladila všetkých tých, ktorí mali potrebu radiť a starať sa jej do života. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A pretože sedím v aute?, mám čas :). Listujem si instagramom a čítam si vaše odkazy pod mojim posledným príspevkom. Odpoviem, zareagujem na ten, pri ktorom som sa pousmiala??Prečo tá nepokorná fotka k tak pokornému textu?:) Nemôžem povedať, že by som programovo riešila a dokreslovala text fotkou alebo naopak. Na instagrame ide v zásade skôr o fotky než o text, aj preto ma baví. Neobťažuje, nezdržuje. Občas sú naše príspevky bezduché viac, občas menej:)), hlavné je sa z toho, ani zo seba nepos*ť. Nerozbíjame atom a táto platforma nemá ŽIADNE predpísané postupy, funguje pocitovo, na neobmedzených leveloch hráčskej úrovne a každý si tu ide ten svoj príbeh:) ??. Pre niekoho viac, pre niekoho menej reálny. A aj TO je úplne v poriadku. Ideálne ak funguje ako inšpirácia, pohladí, pobaví, popostrčí ľudí k zamysleniu. Často premýšľam, čo sa odohráva v hlavách ľudí, ktorí mi pod fotku napíšu niečo hanlivé, alebo učinia objav, že som "stará" ?. Chcú ma naštvať? Rozplakať:)? Viem presne koľko rokov mám a úprimne, riešim dosť veľa vecí, ale môj vek a to, jak vyzerám to fakt nieje:). Asi ako myslieť si, že JLo alebo Kim dávajú do smútku komenty o ich veľkom zadku?. Verte mi, majú to v péčku a dobre robia:). Nič z toho totiž nemení na fakte, že sú/sme šťastné, úspešné, spokojné. A to aj a možno PRÁVE vďaka svojmu veku a tomu, ako vyzeráme:)...

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Tagy: Dara Rolins