Plačková urobila cirkus obludných rozmerov: Za TOTO manželovi vyčistila žalúdok!

Už dnes večer si budú môcť diváci na obrazovkách JOJky pozrieť prvú časť novej šou Instaqueen, v ktorej hrá hlavnú úlohu svojrázna influencerka Zuzana Plačková.

Zuzana Plačková je známa tým, že vždy povie to, čo má na jazyku a rozhodne si nedáva servítku pred ústa. Že je v skutočnosti naozaj taká, ako sa prezentuje na sociálnych sieťach, sa budú môcť diváci JOJky presvedčiť na vlastné oči už dnes večer v prvej časti novej šou Instaqueen. V rámci nej sa spolu s kamarátkami vybrala na výlet do letoviska Lido di Jesolo a do romantických Benátok. Tam za ňou prišiel aj jej manžel René, ktorý ju už po pár hodinách od svojho príchodu poriadne vytočil. Dôvodom bol jeho, podľa Zuzany, nevhodný outfit. Tebe j***? Včera si bol takto oblečený, len v inej farbe a dnes tiež? To čo si si pobalil? Na čo si si zbalil dve tie isté veci? Mal si si dať iné! Budeš dva dni chodiť v tom istom, iba v inej farbe ako šašo!,“ vyčítala manželovi influencerka, ktorá neskôr vysvetlila, čo ju na tom najviac naštvalo. „Mňa vytočí, keď René ide nakupovať a kúpi si tri rovnaké súpravy, len v iných farbách. Hej? A ďalej ma vytočí, že vie, kam ide a on si zoberie tri súpravy v rovnakej farbe,“ objasnila.

Instaqueen hádka Zdroj: TV JOJ

​Dvojici pri hádke vôbec neprekážalo, že očitým svedkom sú nielen ich kamarátky, ale aj televízne kamery. „Si jak nesvojprávny bezomňa! Pobaliť, nachystať, oprať, ožehliť, všetko!,“ kričala Plačková. Buď rada, že som vôbec po vás došiel!,“ oponoval jej René. „Teraz nás za to budeš fotiť ako otrok!,“ uzavrela hádku Zuzana. Hoci ich hádky bývajú intenzívne, podľa ich slov obvykle netrvajú dlho. A diváci to uvidia aj v relácii. Pár minút po cirkuse sa už k sebe túlili ako holubičky. „Ja a René sme úplne talianska rodina. Prisahám, že my sa 5 minút milujeme, 5 minút sa nenávidíme. My sme v tomto fakt totálni schizofrenici. Čo sa týka vzťahov, citov, všetkého,“ dodala tmavovláska.

Sledujte šou Instaqueen už dnes po seriáli Delukse na JOJke!