Rozkošná dcéra Toma Cruisa rastie ako z vody: Zo Suri je už hotová dáma!

Hollywoodsky herec Tom Cruise sa podľa všetkého so svojou 13-ročnou dcérou Suri dlhodobo nestretáva, čo je veľká škoda. Rastie totiž poriadne do krásy.

Tom Cruise mal počas svojho života tri manželky, všetky boli herečky a so všetkými sa rozviedol, keď mali tridsaťtri rokov. O hercovi je známe, že už od roku 1980 patrí k scientológom. Mnohí si myslia, že práve táto viera, ktorú mu predstavila jeho prvá manželka – Mimi Rogers, stojí za jeho rozvodmi. Jej otec navyše patril k zakladajúcim členom tohto spoločenstva. S Nicole Kidman sa Tom zas rozviedol po takmer desiatich rokoch manželstva, podľa jeho slov pre „neprekonateľné rozdiely“. Rozvodu podľa Nicole nepredchádzali hádky ani žiadne varovné signály. Herec podal žiadosť o rozvod pred desiatym výročím ich manželstva. 

​Spolu si počas vzťahu adoptovali dve deti, momentálne sú obe oddanými scientológmi a takmer vôbec sa nestretávajú s Nicole. S treťou manželkou Katie Holmes sa Tom rozviedol v roku 2012. Z tohto manželstva majú spolu dnes už 13-ročnú dcérku Suri. Keďže však scientológia zakazuje kontakt s osobami mimo ich komunity, Suri vyrastá bez svojho otca. Jej matka totiž odmietla, aby bola vychovávaná pod vplyvom scientológie. A práve preto sa spolu otec a dcéra dodnes pravdepodobne vôbec nestretávajú. Naposledy ich spolu novinári videli v roku 2013. Je však možné, že sa odvtedy videli viackrát, avšak mimo zraku verejnosti. Podľa neoficiálnych informácií bolo práve Cruisovo náboženstvo dôvodom jeho rozchodu s KatiePozrite si v našej fotogalérii, aká je dnes kočka z 13-ročnej Suri, ktorá sa správa vyspelejšie než väčšina jej rovesníkov. Viackrát bola označená za najbohatšie a najvplyvnejšie dieťa šoubiznisu. 

Sledujte film Barry Seal: Nebeský gauner dnes o 20:35 hod. na JOJke!

Tagy: Tom Cruise