Mila Kunis a Ashton Kutcher svojim deťom nezanechajú dedičstvo: Neuveríte, komu darujú peniaze!

Mila Kunis a Ashton Kutcher vychovávajú svoje dve deti zaujímavým spôsobom. Niektorí fanúšikovia s nimi súhlasia, iní majú úplne opačný názor.

Známy pár Ashton Kutcher a jeho manželka Mila Kunis sú štastní rodičia. Radosť im robí rozkošná dcéra Wyatt a syn Dimitri. Zamilovaná dvojica patrí medzi najlepšie zarábajúce hollywoodske hviezdy, no napriek tomu neuvažujú o založení rodinného fondu, z ktorého by ich ratolesti mohli neobmedzene čerpať financie. ,,Naše dve deti si žijú naozaj nad pomery a ani o tom nevedia. Nikdy ich nebudeme rozmaznávať nekončiacim prívalom peňazí. Musia si ich sami zaslúžiť. Neuvažujeme o žiadnom fonde," vyjadril sa Ashton Kutcher.

​Ashton a Mila chcú svoje deti motivovať, aby boli pracovité a vybojovali si pohodlný život vlastnými rukami. Radšej venujú peniaze charite, ktorá ich potrebuje neustále. ,,V prípade, že budú chcieť deti rozbehnúť vlastný biznis a budú mať pripravený dobrý obchodný plán, samozrejme ich radi podporíme," vysvetľuje herec. Hollywoodsky pár dokonca minulý rok nedával svojím deťom ani vianočné darčeky.

Sledujte film Matky rebelky dnes o 20:35 hod. na JOJke!