Takto Davida Gránského určite nepoznáte: Lámač ženských sŕdc sa ukázal v trenkách!

Českého herca Davida Gránského si mnohí z vás obľúbili aj vďaka našej úspešnej šou Česko Slovensko má talent, ktorú tento sympaťák moderoval. Teraz ako herec zahviezdi v skvelom filme Špindl, kde ho fanúšičky môžu vidieť bez trička.

Moderátor posledného ročníka šou Česko Slovensko má talent a herec David Gránský sa už dnes večer objaví v tak trochu inom šate. A aby sme boli ešte konkrétnejší, rovno takmer bez šiat. V českej komédie so zimnou tematikou Špindl sa totiž ukáže len v trenkách. V poriadnom mraze si musel zastať v spodnej bielizni na okraj balkóna a potom z neho skočiť do snehu. David však nechcel riskovať, a tak si na náročnejšie kúsky prizval dabléra.

Našťastie sa nemusíte báť, že vo filme neuvidíte Davidovo vymakané telo. Zvyšok scény, kedy sa váľa jeho postava plejboja Tonyho v snehu, už nakrúcal sám. ,,Najhoršie bolo, že som nakrúcal v chladnom počasí len v trenkách. Ale našťastie mali hneď pre mňa pripravené bundy a horúci čaj, takže sa to dalo prežiť," zveril sa herec. Nuž, máte sa dnes rozhodne na čo tešiť. To však nebude všetko. Česká komédia Špindl vám nabudí tú pravú zimnú náladu.

Sledujte film Špindl dnes o 20:35 na JOJke!