Nikdy na teba nezabudneme! Takto si v Beverly Hills 90210 uctili Luka Perryho!

Seriál Beverly Hills 90210 sa po dlhom čase vrátil na televízne obrazovky a počas nakrúcania novej série sa stretli všetky hviezdy okrem Luka Perryho, ktorý minulý rok nečakane umrel.

Obľúbení herci sa po dlhých rokoch opäť stretli, aby nakrútili novú sériu Beverly Hills 90210. Na pľaci sa objavujú hviezdne tváre a diváci sa môžu tešiť na pútavý dej. ,,Posádka je naspäť pokope a hráme staršie verzie samých seba. Fanúšikovia budú veľmi príjemne prekvapení, pretože šou bude prerušovaná starými zábermi. Späť je takmer každý," prezradila herečka Tori Spelling.

Nakrúcania novej série sa, bohužiaľ, nedožil Luky Perry, ktorý v seriáli stvárňoval Dylana. Jeho nečakaná smrť všetkých poriadne šokovala, no navždy ostane v srdciach kolegov či fanúšikov. Tvorcovia Beverly Hills 90210 na Luka nezabudli a hneď v prvej novej epizóde si seriálové hviezdy pripili na jeho spomienku. Takisto posledné zábery patrili práve Dylanovi, ktorý na kabriolete priviezol Brandona a povedal mu: ,,Vitaj v raji kamoš. Tu sa ti splnia sny!" Viac vám prezradia priložené videá.

Sledujte seriál Beverly Hills 90210 zajtra o 21:40 hod. na JOJke!

Tagy: Luke Perry