Krásne gesto moderátorky Lucie Barmošovej: Takúto kolegyňu by chcel mať každý z nás!

Hovorí sa, že pomoc druhým je tým najšľachetnejším činom, aký môžeme pre spoločnosť spraviť. Že je to naozaj pravda, sa ukazuje aj v týchto dňoch, keď sa po celom svete šíri nebezpečný koronavírus.

Záchranári, lekári, zdravotné sestry, lekárnici, policajti, vojaci, hasiči či predavačky. To všetko sú ľudia, ktorí už niekoľko týždňov bojujú v prvej línii s koronavírusom na Slovensku. Statoční sú ale aj všetci novinári, reportéri, kameramani či moderátori, ktorí sa pravidelne starajú o to, aby ľudia dostávali aktuálne informácie. Aj oni pracujú deň čo deň s rizikom, že sa pri nakrúcaní reportáží nakazia. Práve preto je dôležité, aby aj oni mali dostatočné ochranné pomôcky. Práve s tými svojim kolegom v úplných začiatkoch epidémie pomohla moderátorka Lucia Barmošová. Podľa našich informácií sa jej podarilo zohnať nielen ochranné rúška, ale aj nedostatkové gumené rukavice.Ja som vyvolávala, vybavovala, na internete som zháňala gumené rukavice a fakt som nemyslela na seba. Čo som mohla a zohnala som, dala som kolegom,“ potvrdila Lucia pre joj.sk. Šikovným krajčírkam sa blondínka odvďačila aj tým, že im priniesli jedlo a pitný režim.

Čo odkázala Lucia Barmošová divákom televízie JOJ? Pozrite si video:

​Ochranné rúška pritom nenosia len reportéri v teréne, ale aj moderátori v štúdiu. Vedia, že dodržiavať pravidlá je základ. Mimo toho, že sa, teda, snažia chrániť, sa ich práca v čase epidémie veľmi nezmenila. „Zmenilo sa to, že všetci nosíme povinne ochranné rúška a zakaždým si dezinfikujeme ruky. Ale tým chránime nielen seba, ale aj svoje okolie. Mnohí, ktorí môžu, pracujú z domu. Ale aj naďalej spravodajstvo funguje, aby sme vás, milí diváci, mohli informovať. Aby sme vám prinášali tie aktuálne informácie, aby ste vedeli, čo sa deje. Držíme vám všetkým palce, aby ste to zvládli. Ja pevne verím, že toto čoskoro pominie,“ odkázala našim divákom a čitateľom Lucka Barmošová.