Jaro Slávik

BooYang TV s Jarom Slávikom: Na toto sa môžete tešiť!

Od včera sa svet pomaličky vracia do normálu. Avšak ešte potrvá, kým všetko bude tak ako si to pamätám spred pár mesiacov. Vďaka moderným technológiám sa ale niektoré veci znášajú ľahšie. Napríklad sa vieme spojiť s rodinou či si z pohodlia obývačky užiť programy, aké tu doposiaľ neboli. Jedným z nich je aj talentová talk show Jara Slávika.

Koronavírus síce svet na istý čas ochromil a spomalil, avšak úplne ho nezastavil. Hoci sa včera na Slovensku opatrenia uvoľnili, ešte si počkáme, kým sa stretneme na nejakej tej akcii či koncerte. Koronvírus však otvoril nové príležitosti, ako ľudí predsa len spojiť.

Zdroj: TV JOJ

Vďaka internetu a moderným technológiám si mnohí z pohodlia svojej obývačky môžu pozrieť napríklad BooYang TV, novú talk show Jara Slávika, aká tu ešte nebola.

Už dnes večer sa môžete v live vysielaní na www.joj.sk tešiť na zaujímavých hostí. Samozrejme, nebude chýbať obávaný kat zo show Česko Slovensko má talent Jaro Slávik. Práve on sa prostredníctvom moderných technológií spojí s Luciou Bílou, predstaví nový klip rapera Opaka či si nenechajte ujsť bodypainting na polonahé modelky

Nenechajte si ujsť skvelú show už dnes o 21:00 hod. na www.joj.sk! Reláciu si pozrite TU.