Hyenizmus najhrubšieho zrna: Dominiku Cibulkovú vykradli, kým ona ležala v pôrodnici!

To je vrchol! Bývalá tenistka aktuálne prežíva najkrajšie obdobie v živote, keďže v nedeľu nad ránom priviedla na svet svoje prvé dieťatko. Chvíle radosti však vystriedal strach a zúfalstvo. Kým Cibulová ležala v nemocnici, zlodej vykradol jej chalupu.

Extenistka sa v nedeľu nad ránom stala po prvý raz maminou, keď v rakúskej súkromnej klinike priviedla na svet synčeka Jakubka. Veľké šťastie jej ale prekazil čin, ktorý pokojne môžeme nazvať vrcholom hyenizmu. Kým ona ležala v pôrodnici a užívala si najkrajšie chvíle svojho života, jej chalupu v obci Plavecké Podhradie neďaleko Bratislavy vykradol prefíkaný zlodej. Informáciu potvrdila rodina Dominiky Cibulkovej pre Šport24.sk. Zatiaľ neznámi páchatelia sa dostali na pozemok chalupy cez plot, v ktorom urobili dieru. Áno, je to pravda, Dominike a Michalovi vykradli chalupu. Lupič musel vedieť, čo ide kradnúť. Odcudzil aj drahé zariadenie z bazéna, takže musel dobre vedieť, ako na to," myslí si Dominikina mama Katarína.

Zároveň sa tiež domnieva, že to nebol náhodný lupič. Podľa jej slov presne vedel, kam ide a čo chce urobiť. „Podľa mňa to nebol obyčajný lupič. Mal na tvári masku. Avšak mal na sebe veci, ktoré by aj mohol niekto rozpoznať. Nie je to jednoducho taký bežný zlodej. Mal na sebe drahšie oblečenie,  tenisky, ktoré sa nepredávajú hocikde. Taktiež taštičku cez rameno a myslím si, že nie každý muž takú tašku nosí,“ zhodnotila Cibulková staršia. Nuž, páchateľom trestných činov evidentne nie je nič sväté.