Túto jeseň pôjdu na JOJke masky dole: Pripravili sme pre vás skvelý koktejl zábavy!

Masky zaplavili Slovensko. Ale túto jeseň si dáme masky dolu. Ale iba na JOJke, lebo opäť začína Nový život. Rodičia si konečne vydýchnu a deti, tie sa určite tešia do školy. Ale na JOJke Prázdniny pokračujú ďalej! Všetko sa postupne vracia do normálu. Teda, nie úplne všetko. Hlavne - nepokazme si to!

Jesenná televízna sezóna je predo dvermi a my vám konečne môžeme predstaviť všetko, na čo sa na obrazovkách JOJky môžete tešiť. Pondelky budú tak ako obvykle patriť premiérovým častiam Inkognita, v ktorých spoznáme nielen ďalšie zaujímavé profesie, ale v našom štúdiu privítame rôznych vzácnych hostí. Od 1. septembra sa každý utorok a štvrtok môžete tešiť na druhú sériu obľúbeného seriálu Nový život. Ten prinesie zaujímavé dejové linky, nečakané zvraty, ale aj nové postavy.

Od 2. septembra spúšťame 4. sériu úspešného seriálu Prázdniny, ktorý ponúkne ďalšie skvelé dobrodružstvá. Tie sa ponesú v duchu hesla: Všade dobre, na chalupe najlepšie. Už 6. septembra odštartuje na JOJke megašou Zlatá maska, ktorá všetkých dvihne zo stoličiek. V šou, v ktorej má každá maska svojho bodyguarda a nikto nevie, kto sa pod nimi ukrýva, sa rozhodne bude na čo pozerať. No a na jeseň uvidíte aj dobovú zbojnícku paródiu Uhorčík, ktorá ponúkne prepojenie súčasnosti s minulosťou prostredníctvom satirických gagov.

Ste zvedaví, ako vyzeralo nakrúcanie upútavky na jesennú sezónu? Pozrite si video: