Nedokonalá Dara Rolins?! Speváčka ukázala fotky bez retuše!

Speváčku Daru Rolins fanúšikovia ospevujú pre jej dokonalú postavu a vlastne celkový vzhľad. S blížiacou sa päťdesiatkou jej treba uznať, že vyzerá naozaj skvelo. Ani ona ale úplne nedokáže zastaviť matku prírodu a zub času a tak verejnosti odhalila svoju tvár v celej jej kráse - bez retuše, filtrov a iných úprav vedúcich k čím ďalej tým viac kritizovanému virtuálnemu perfekcionizmu.

Kráska síce koncom tohto roka oslávi 48. narodeniny, ale málokto by jej tento vek aj naozaj hádal. Postavičkou bez gramu tuku a pevnou ako skala je speváčka už roky známa a s pribúdajúcimi rokmi sa na tom stále nič nemení. Kde si ale fanúšikovia všimli, že často dokáže tak trochu "klamať" realitu, je jej tvár, ktorá pôsobí na mnohých fotkách ako z porcelánu a bez jedinej vrásky. "Viem, že mi občas pod fotky z časopisov píšete, že to s tou retušou preháňam. Za A: retušou prebehne KAŽDÁ titulka, nielen tá moja, je to pravidlo, ustálený zvyk, spoločenský úzus v mediálnom svete, či sa to niekomu páči, alebo nie. A ja, my, ktorí sa na titulkách objavujeme, máme so spôsobom, ako veľmi, čo presne, s výberom fotiek a ich následnou retušou pramálo spoločného. Je to v prvom rade voľba redakcie a v neposlednom rade v moci fotografa," vysvetlila kritikom na Instagrame Dara Rolins, že finálna podoba profesionálnych fotografií nie je v jej moci, a tak sama vidí, že v skutočnosti koľkokrát vyzerá inak než na danej fotke.

"Viem a chápem, občas si aj ja pripadám príliš dokonalá. Myslím na niektorých fotkách. A ani omylom nie som. Dôverne poznám všetky svoje prednosti aj chyby. O správnom uhle, čare svetla a okamihu ani nehovorím... Ani mňa nebaví sa pozerať na preretušované prefiltrované krásky, ktoré potom s realitou nemajú nič spoločné," kajá sa speváčka, ktorá sa na sociálnych sieťach rada vystavuje a nesie tak ovocie za poctivé roky driny v posilňovni a zdravej odľahčenej stravy.

Teraz sa ale v súvislosti so svojimi slovami rozhodla zverejniť aj fotografie, ktoré žiadnou retušou ani filtrami očividne neprešli. A treba podotknúť, že prirodzenú Daru, so známkami prvého starnutia, fanúšikovia dokázali skutočne oceniť. "Takto vyzerá bytosť, ktorá je nádherná aj vnútri," znie nadpozemská chvála jedného zo sledujúcich. "Pani Rolins, vyzeráte skvele a hotovo," zložil speváčke poklonu ďalší fanúšik. "Si absolútne nádherná, tieto fotky sú top, si to proste ty," rozplýval sa ďalší a zďaleka nebol sám, kto ocenil Darinu prirodzenú krásu.

View this post on Instagram

Viem, že mi občas pod fotky z časopisov píšete, že to s tou retušou preháňam:). Za A: retušou prebehne KAŽDÁ titulka, nielen tá moja, je to pravidlo, ustálený zvyk, spoločenský úzus v mediálnom svete, či sa to komu páči alebo nie. A ja, my, ktorí sa na titulkách objavujeme máme so spôsobom ako veľmi, čo presne, výberom fotiek a ich následnou retušou pramálo spoločného?.Je to v prvom rade voľba redakcie a v neposlednom rade??v moci fotografa. Ide o jeho videnie, rukopis, prejav, talent, proste umelecká sloboda??. Viem a chápem, občas si aj ja prídem príliš dokonalá. Myslím na niektorých fotkách?. A ani omylom nie som. Dôverne poznám všetky svoje prednosti aj chyby. O správnom uhle, kúzle svetla a okamžiku ani nehovorím:)✨.Od toho máte možnosť vidieť nás na našich instagramoch a v instastorkách takto "normálnych", domácich, v pohybe, s chybami, vráskami, proste všetkým prirodzene ľudským. Ani mňa nebaví dívať sa na preretušované, prefiltrované krásky, ktoré potom s realitou nemajú nič spoločného:)?... #keepitreal #loveyourself #itsaboutyourspirit #perfectisboring #letsbeunperfect #unperfectisthenewperfect #unperfectisthenewblack ?

A post shared by Dara Rolins (@dararolins_vermi) on

Tagy: Dara Rolins