Princ Harry v koncoch? Nesmie ísť za rodinou, trpko ľutuje svoje rozhodnutia, no Meghan sa teší!

Každoročná septembrová dovolenka kráľovskej rodiny sa tento rok musí zaobísť bez významných členov. Kvôli pandémii koronavírusu a ich novému životu v Kalifornii sa princ Harry a Meghan Markle nezúčastnia tradičných aktivít, ako je lov divokej zveri a čaje o piatej s kráľovnou Alžbetou. Zatiaľ čo Harry trúchli a ľutuje svoje rozhodnutia, Meghan sa teší.

Rodina z Cambridge už dorazila na hrad Balmoral. Princ William, Kate Middleton a ich tri detičky George, Charlotte a Louis sa po dlhých mesiacoch konečne stretli s kráľovnou Alžbetou a princom Philipom, ktorí od marca žijú v podstate v ochrannej bubline, ďaleko od domova.

Kto tento rok na Balmoral nepríde, sú vojvodovia zo Sussexu. Bude to prvýkrát, čo si Harry nechá ujsť septembrovú letnú dovolenku strávenú so svojimi blízkymi. Podľa zdroja, ktorý prehovoril pre server InTouch Weekly, je princ frustrovaný, bohužiaľ, sa nedá nič robiť. Zato Meghan "krvavá" dovolenka vôbec nechýba. "Nemá pocit, že by o niečo prichádzala. V súčasnosti ju zamestnáva zariaďovanie nového domu v Montecity."

​Na vine je hlavne koronavírus. Lety sú zrušené a párik sa na sídlo v škótskom Aberdeenshire nemá ako dostať. Samozrejme by mohli využiť súkromný let, polovica planéty by im to ale neodpustila. Netreba zabúdať, že nebyť Megxitu a vysťahovania z krajiny, mohli by odcestovať za rodinou aj napriek koronavírusu.

Pre Harryho by tohtoročná dovolenka aj tak nebola ktovieaký zážitok - Meghan mu pred rokom zakázala loviť zver, hlavnú aktivitu týchto rodinných stretnutí a Harryho najväčšiu radosť.