Dominiku Mirgovú skritizovali fanúšikovia pre jej vylepšenia: Už sa na seba nepodobáš!

Blonďavá speváčka sa v posledných dňoch dostala pod paľbu kritiky od vlastných fanúšikov. Rozruch vyvolala jej najnovšia fotka, ktorá bola pre jej priaznivcov tŕňom v oku. Podľa ich slov to už s vylepšeniami preháňa a už nie je tou Dominikou, ktorú kedysi mali radi.

Speváčka Dominika Mirgová bez pochýb patrí k najkrajším slovenským speváčkam. Je sympatická, milá a vždy je dokonale upravená. Sexi blondínka má módu v malíčku a neustále je tip-top nahodená. Fanúšičky sú z jej originálnych a štýlových outfitov vo vytržení a Dominika je tak pre ne nekonečnou studnicou inšpirácie a nápadov. Dominika bola vždy známa skôr bacuľatou figúrou v štýle krv a mlieko, než hrkajúcimi kosťami. Keď sa po pôrode ešte viac zaguľatila, rozhodla sa, že radikálne schudne. Začala na sebe pracovať a onedlho jej snaha priniesla vytúžené ovocie v podobe výstavnej postavičky.

Tam ale jej sebaskrášľovanie neskončilo. Pred časom prezradila, že po skončení dojčenia nebola spokojná s tvarom a výzorom svojho poprsia a tak absolvovala plastickú operáciu. Dominika sa netají ani vylepšením svojho chrupu či chemickým bojom s vráskami. Či má za sebou aj nejaké ďalšie vylepšenie nevedno, no jej fanúšikovia v tom majú jasno. Mnohí po pridaní jej najnovšej fotky spustili vlnu kritiky a vyčítali jej, že sa na seba už ani nepodobá. ,,Veru, ani ja som nespoznala. Musela som prečítať. Viacej sa mi Dominika páčila ešte pred nedávnom. Ale jej vec – jej rozhodnutie,” písalo sa v komentároch. Poniektorí však boli vo svojich vyjadreniach oveľa drsnejší. ,,Si úplne iná! Ale budiš! Keď si takto šťastnejšia a cítiš sa lepšie – OK, ale prečo, preboha, si taká namyslená zostala? Prečo si taká preafektovaná? Preboha, dúfam, že ťa to prejde a budeš znova tá Dominika ako predtým,“ odkázala Mirgovej fanúšička. Negatívne komentáre sa pod fotkou začali množiť natoľko, že Dominika musela pristúpiť k zablokovaniu komentovania. Nuž, ako sa hovorí – sto ľudí, sto chutí. Podstatné však je, ako sa vo svojom tele a so svojím výzorom cíti samotná Dominika.

https://www.instagram.com/p/CFhfwZXDPld/?utm_source=ig_web_copy_link