Ledva sa vyliečila z koronavírusu a hneď vyrazila medzi ľudí! Lucie Bílá opäť nahnevala časť fanúšikov!

Nedávno sa speváčka Lucie Bílá na sociálnej sieti zdôverila všetkým svojim priaznivcom, že prekonala koronavírus, pričom ochorenie označila k nevôli mnohých ľudí len ako "blbú chrípku". Karanténa sa jej skončila v nedeľu a ona hneď v pondelok vyrazila medzi ľudí. Bez rúška si užila otvorenie svojho vlastného divadla.

Situácia u našich susedov je vážna. Dokonca natoľko, že Slovensko s Českou republikou zatvorilo hranice. Ľudia by sa tam momentálne nemali stretávať na veľkých podujatiach a družiť sa, aby zabránili potenciálnej nákaze koronavírusom. Speváčka Lucie Bílá, ktorá už toto ochorenie prekonala, si z celej situácie ťažkú hlavu ale nerobí. Zatiaľ čo ešte pred dvoma týždňami chrapľavým hlasom svojich fanúšikov ubezpečovala, že je koronavírus len "blbá chrípka, ktorá sa dá prežiť", začiatkom minulého týždňa sa už v "plnej poľnej" vrhla do spoločenského života.

https://www.facebook.com/watch/?v=2232383046892110&extid=o6YxhRvA0mSUnVR2

Slávnostne totiž otvorila svoje vlastné divadlo, ktoré sa - neprekvapivo - volá Divadlo Lucie Bílej. Predtým to bolo Divadlo Ta Fantastika. Na akcii nechýbali nielen fanúšikovia a novinári, ale aj ďalšie celebrity. Napríklad herečka Simona Stašová, s ktorou sa speváčka na fotografiách s radosťou objímala. Aj dcéra známej herečky Jiřiny Bohdalovej má za sebou koronavírus, ale rozhodne toto ochorenie nevykresľovala tak optimisticky ako Lucie Bílá. "Prvých deväť dní to nie je úplne to pravé orechové. ´Ľahká chripôčka´ to teda nie je. Ale to je asi aj tým, že už mám tých 65, takže som si to ´užila´," prezradila pre reláciu TV Prima Showtime.

Hoci podľa lekárov tak úplne neplatí, že kto si koronavírusom prejde, má už na chorobu vypestovanú imunitu, na slávnostnej akcii sa obe ženy správali, ako keby okolo nich vôbec žiadne nebezpečenstvo nehrozilo. Podľa hygienikov majú totiž obe 90 dní "hájenia", kedy sa nemusia báť, že by opäť ochoreli. A ani sa nikto nemusí báť kontaktu s nimi. Fanúšikovia Lucie Bílej na sociálnych sieťach, kde mnohonásobná držiteľka ocenenia Zlatý slávik videá zdieľala, sa tomu ale divili. Napríklad žasli nad tým, že úplné minimum účastníkov malo rúško. "Z karantény rovno na takú akciu? Nemali by ste sa venovať inej činnosti, napríklad trasovaniu? A kde sú rúška?," zaznievalo v komentároch často. "Pozitívny test som mala pred 13 dňami... Dodržala som všetky pravidlá a verte mi, že by som nikdy nešla medzi ľudí, keby som mala čo i len najmenšie podozrenie, že by som ich mohla ohroziť," dušovala sa speváčka slávnych hitov Neposlušné tenisky, eSeMeS či Zpíváš mi requiem, ktorá tentokrát nechala svojho "testosterónového anjela" Radka Filipiho doma. On sa totiž tiež lieči z koronavírusu.

https://www.facebook.com/watch/?v=10158589474039378&extid=QMRSN9mvGL7qZlTX

Tagy: Lucie Bílá