Daniela Christová s mamou Ivanou

Dcéra Ivany Christovej poriadne prekvapila! Daniela urobila veľké životné rozhodnutie!

Dcéra prvej Miss Československo Ivany Christovej je samé tajomstvo. Po mesiacoch dohadov Daniela priznala tehotenstvo. A teraz, úplne nečakane, navyše oznámila, že roky odkladaná svadba už vlastne prebehla.

Svadba sa údajne uskutočnila len niekoľko dní po tom, čo sa prevalil jej druhý stav. Daniela je tak už mesiac vydatou pani, priznala to na spoločnej fotografii s manželom Milošom Zajíčkom. "Jeden mesiac," otagovala kráska čierno-biely záber na sociálnej sieti.

View this post on Instagram

? #onemonth @kristinaferencik ?

A post shared by Daniela Zajíček Christova (@danielachristova) on

Aby bolo zrejmé, čo onen jeden mesiac znamená, ukázali novomanželia svoje svadobné obrúčky. Z intímnej fotografie sa nedá úplne poznať, či je z dňa D, v pozadí medzi párom je ale vidieť kvetiny. Daniela je navyše oblečená v bielom, rovnako ako jej manžel, mohlo by teda naozaj ísť o prvý záber z prísne utajovanej svadby. Pár sa zasnúbil už v roku 2015, odvtedy však deň D niekoľkokrát odložili.

​S tutlaním informácií má Daniela veľa skúseností. Keď padali komentáre o tehotenstve, zahmlievala ako o preteky. Jej mama Ivana prezradila, že o tom nesmie hovoriť, čím omylom prezradila, že jej dcéra sa čoskoro stane mamou. Nakoniec radostnú správu vypustila mladá kráska na sociálnu sieť sama prostredníctvom fotiek s partnerom a rastúcim bruškom.

View this post on Instagram

Baby ?? #ontheway #love #baby2021 @kristinaferencik

A post shared by Daniela Zajíček Christova (@danielachristova) on