Dominika Mirgová sexi ako nikdy predtým: Z týchto zvodných fotiek muži doslova šalejú!

Blonďavá speváčka bola vždy známa skôr bacuľatou figúrou v štýle krv a mlieko, než hrkajúcimi kosťami. Pred časom sa však rozhodla na svojej postavičke zapracovať a výsledky sú ohromujúce. Dominika sa pýši krivkami bohyne, ktorými dráždi mužské oko!

Speváčka Dominika Mirgová bez pochýb patrí k najkrajším slovenským speváčkam. Je sympatická, milá a vždy je dokonale upravená. Sexi blondínka má módu v malíčku, neustále je tip-top nahodená a tak niet divu, že je jednou zo slovenských módnych ikon. Fanúšičky sú z jej originálnych a štýlových outfitov vo vytržení a Dominika je tak pre ne nekonečnou studnicou inšpirácie a nápadov. Dominika bola vždy známa skôr bacuľatou figúrou v štýle krv a mlieko, než hrkajúcimi kosťami. Keď sa po pôrode ešte viac zaguľatila, rozhodla sa, že radikálne schudne. Začala na sebe pracovať a onedlho jej snaha priniesla vytúžené ovocie v podobe výstavnej postavičky, ktorú často a rada vystavuje na obdiv prostredníctvom sociálnej siete.

Najnovšie sa pochválila snímkami, ktoré nafotila so šikovnou fotografkou Luciou Žofčíkovou. Dominika na nich pózuje v zvodnom bodyčku, ktoré odhalilo jej šťavnaté krivky a tak trochu i jej vylepšené poprsie. Speváčka na fotkách pôsobí nesmierne sexi, čím určite podrážila nejedno mužské oko. Nuž, Dominika vie, ako na to!