Mária Čírová ukázala fotku z detstva: Wau, dcérka Zoe akoby jej z oka vypadla!

Blonďavá speváčka sa prostredníctvom sociálnej siete pochválila fanúšikom svojou fotkou z detstva. Každý, kto ju zbadal, však ostal na chvíľu v pomykove. Jej priaznivci si totiž neboli istí, či je na snímke naozaj ona alebo jej dcérka Zoe. Sú totiž na nerozoznanie!

Speváčka Mária Čírová mala len devätnásť rokov, keď našla svoju životnú lásku, hudobného producenta Mariána Kachúta. Založila si s ním rodinu a dnes sa pýšia už tromi deťmi – najstarším Hugom, prostrednou dcérou Zoe a najmladším synčekom Rubenom, ktorý prišiel na svet v júli. Hoci sa s mamičkovskými povinnosťami poponáhľala, nič by nemenila. Mária v mnohých rozhovoroch prezradila, že je šťastná, že si rodinu založila v takom mladom veku. Vždy totiž snívala o početnej rodine a tak sú jej ratolesti a manžel jej splnenou túžbou.

Niet preto divu, že spoločnými fotkami pravidelne poteší svojich fanúšikov. Tí však pri jednej z nich ostali v pomykove. Mária totiž v storíčku ukázala svoju detskú fotkou, ktorou odpovedala na fanúšikovskú otázku – kedy začala so spevom. Na spomínanej fotke pózuje len 6-ročná Čírová, no v prvej chvíli si jej priaznivci neboli istí, či je na snímke naozaj ona alebo jej 8- ročná dcérka Zoe. Dievčatko sa totiž na svoju slávnu maminu neskutočne podobá a akoby jej z oka vypadla. Navyše, zdedila po nej nielen krásu, ale aj umelecké vlohy, keďže už teraz má anjelský hlások. Nuž, ak to takto pôjde ďalej, bude aj z malej Zoe veľká speváčka rovnako ako jej mama.