Dara Rolins stále šokuje telom: TOTO predsa nie je normálne?!

Speváčka je živým dôkazom, že vek je len číslo. Niežeby patrila "do starého železa", ale uznajte, že figúru ako má Dara Rolins by chcela nejedna dvadsiatnička.

​Dara Rolins skrátka búra mýty o ženách v strednom veku, ktoré už nemajú šancu vyzerať ako sexi dvadsiatky. Kto by speváčke tipovať takmer päť krížikov na chrbte? Asi nikto. Po tom, čo šla blondína ešte viac do seba a v rámci fotenia pre prestížny magazín schudla niekoľko málo pokaranténnych kilogramov a ešte niečo navyše na drobnú konfekčnú veľkosť 34, vyzerá ešte neuveriteľnejšie než kedy doteraz.

To dokázala najnovšou fotografiou z kúpeľne, na ktorej len ťažko nájdete akýkoľvek nedostatok. Fanúšikovia speváčkine vypracované telo náležite ocenili. "Nenormááálna figúra toto! Aké cviky, prosím vás, robíte na brucho?," nechápala jedna z fanúšičiek. "Takže... túto fotografiu chcem mať cez celú chladničku... úžasná, krásna, dokonalá," rozplývali sa ďalší priaznivci nad dokonalými krivkami Dary Rolins.

Nájdu sa ale aj takí, ktorí nezdieľajú tak optimistický názor. "Kto to je na tej fotke - začni jesť, preboha," myslí si napríklad jeden sledujúci. Drvivá väčšina sa ale zhoduje na tom, že Dara Rolins by si s touto dokonalou postavou, na ktorej perfektne reflektuje každý sval, mohla okamžite podať prihlášku do súťaže bikini fitness.