Sisa Sklovská má hlavu v smútku: Korona jej prekazila romantické plány s manželom!

Spevácka diva s manželom oslávili v januári desiate výročie svojho sobáša. „Okrúhliny“ chceli osláviť naozaj špeciálne, no namiesto oslavy mali len oči pre plač. Všetky plány ako vystrihnuté z filmu im prekazila pandémia!

Speváčka Sisa Sklovská mala podľa vlastných slov niekoľko partnerských vzťahov, štyri snubné prstene, no žiadnemu mužovi sa ju nepodarilo dostať pred oltár. Do svadobných šiat sa obliekla až v januári 2011, keď sa vydala za vtedajšieho vrcholového manažéra Juraja Lelkesa. Avšak, nestalo sa tak z večera do rána. Láska sa v tejto dvojici rodila postupne. Iskra medzi nimi preskočila síce už v roku 2005, no trvalo až päť rokov, kým si k sebe našli cestu. Po niekoľkých mesiacoch vo vzťahu ju už terajší manžel požiadal o ruku vo vychytenej reštaurácii v Bratislave. Opýtal sa ma, či si s ním viem predstaviť spoločný život. Viete, ja nepatrím k ženám, ktoré by sa za každú cenu chceli vydávať, navyše som vedela, že Juraj už mal za sebou dve manželstvá, preto mi ani vo sne nenapadlo, že by sme sa mali vziať,“ povedala Sisa pre týždenník Život.

Hoci mnohí neprajníci zvestovali, že ich manželstvo dlho nevydrží, pred pár dňami oslávili okrúhle desiate výročie. A keďže ich láska stojí na pevných základoch a je stále silnejšia a silnejšia, chceli tento pamätný deň osláviť naozaj veľkolepo. Manželia Lelkesovci si už od leta plánovali druhú svadbu, počas ktorej si chceli obnoviť manželský sľub. Všetko ale prekazila pandémia koronavírusu. Chceli sme urobiť jeden veľký žúr. Mali tam byť aj ľudia, ktorí nie sú zo Slovenska a pricestovali by. Chceli sme, aby sa hostia cítili dobre, a nie obmedzene. Presunuli sme to, síce nevieme na kedy,“ vysvetlila Sklovská s hlavou v smútku. Ak by sa pandemická situácia do leta zlepšila, môžu si celebritní manželia urobiť rovno trojnásobnú oslavu. V deň Sklovskej menín totiž Juraj Lelkes oslavuje okrúhlu sedemdesiatku. Ak by to teda spojili aj s plánovanou druhou svadbou, určite by im to mesiace čakania vynahradilo.