Elyas M'Barek z filmu Fakjú pán profesor

Fešák z filmu Fakjú pán profesor potešil ženské oko: Dámy, tieto fotky vám zlomia srdce!

Hlavnú úlohu v úspešnej filmovej sérii Fakjú pán profesor stvárňuje rakúsky herec s tuniskými koreňmi Elyas M'Barek. Obľube sa teší najmä medzi ženskými diváčkami, ktoré z neho nevedia spustiť oči!

Sympatický herec Elyas M'Barek, ktorého si diváci po celom svete zapamätali najmä z filmovej série Fakjú pán profesor, sa narodil v Nemecku, no jeho korene po rodičoch siahajú do úplne iných krajín. Kým jeho mama je Rakúšanka, otca má z Tuniska. Práve génom zo severnej Afriky vďačí za svoj exotický vzhľad, ktorý je pre ženy ako magnet. Niet preto divu, že medzi predstaviteľkami nežnejšieho pohlavia žne veľké úspechy. Ako na filmových plátnach, tak i v bežnom živote.

Fešák, ktorý v máji oslávi 39. narodeniny, sa však nepýši len príťažlivou tvárou, ale aj vypracovaným telom. To si udržiava športami ako lyžovanie, snowboarding, plávanie či box. Zrejme aj preto sa na obálkach časopisov či na sociálnych sieťach bez obáv ukáže aj bez oblečenia. Pravdou však je, že ženskému oku má rozhodne čo ponúknuť aj oblečený. Na snímkach v slušivých oblekoch totiž pôsobí ako tajný agent James Bond a nejedna dáma by mu rada prezradila aj to, čo nevie. Čo poviete?

Sledujte obľúbený film Fakjú pán profesor 3 už dnes o 20:35 na JOJke!