Martina Schindlerová ukázala sexi postavičku: Môže mať TAKÉTO bruško po dvoch pôrodoch?

Atraktívna speváčka je mamou dvoch detí, no pri pohľade na jej sexi figúru by to povedal len málokto. Po tehotenstvách jej na tele neostali žiadne prebytočné kilá a pýši sa tak dokonalými krivkami!

Speváčku Martinu Schindlerovú sme spoznali ešte v roku 2004, keď bola finalistkou speváckej súťaže. Hoci ju nevyhrala, všetkým sa zapísala do pamäti svojím hlasom, ktorý bol silný ako zvon. Aj keď mala vtedy našliapnuté na slušnú spevácku kariéru, stiahla sa do ústrania, vydala sa, priviedla na svet dve deti a žila rodinným životom. Po rozvode sa však opäť vrátila do sveta šoubiznisu a nanovo rozbieha svoju kariéru. Ešte pred pandémiou často navštevovala spoločenské podujatia, prijíma pozvania do televíznych relácií a je aktívna na sociálnych sieťach.

Kým v minulosti si svoje súkromie extrémne strážila, v súčasnosti s fanúšikmi zdieľa novinky zo svojho života a pravidelne ich poteší krásnymi fotkami. Urobila tak aj pred časom, keď na sociálnej sieti zverejnila krátke videjko, ktoré vzniklo počas pauzy pri cvičení jogy. Keďže má v príspevku oblečený krátky crop top, vystavila na obdiv dokonalo ploché a vypracované bruško. Všimli si to aj jej fanúšikovia, ktorí jej v komentároch nechali množstvo pochvalných reakcií. Je totiž neuveriteľné, že sa pýši takýmto telom po dvoch pôrodoch. Tlieskame!