Kedysi párty žena, dnes sexi mamina: TAKTO sa zmenila Lenka z reality šou Vyvolení!

Uplynulo už neuveriteľných 15 rokov odvtedy, čo sa na obrazovkách TV JOJ vysielala prvá séria reality šou Vyvolení. V nej sme spoznali aj párty ženu Lenku Varsányiovú, ktorá sa od tých čias poriadne zmenila!

O rozprávkovú výhru vo vile bojovala v prvej sérii šou Vyvolení aj 23-ročná študentka Lenka Varsányiová zo Šale. Mladá študentka sa vtedy zamilovala do ďalšieho súťažiaceho, svalnatého Jaroslava Rockyho Gábora, a vo vile prežívali turbulentný vzťah. V šou sa kamarátila s Lindou Drevenkovou a často spolu pred kamerami žúrovali. Od tých čias však ubehlo už 15 rokov a blondínka Lenka dnes žije úplne iný život. Vydala sa, prijala priezvisko Samman, porodila rozkošnú dcérku a spolu s rodinou žijú v exotickom Dubaji. V horúcej krajine si užíva život ako z rozprávky, o čom svedčia fotky, ktorými sa pravidelne chváli na sociálnych sieťach.

Keďže jej princezná Salma je už veľkáčka, spolu s maminou navštevujú tie najväčšie nákupné centrá a užívajú si spoločné nákupy. V Lenkinom šatníku totiž nechýbajú ani luxusné kúsky od známych módnych návrhárov či módnych domov. Luxusný život na arabskom poloostrove niekdajšej účastníčke reality šou len prospieva a vidieť, že žiari šťastím. Nuž, blondínka môže byť len rada, že jej vzťah s Rockym z vily nevydržal a jej život sa ubral týmto smerom. Čo poviete?

Tagy: Vyvolení