Erik Hilár z Vyvolených zahviezdi v šou Bez Servítky: Aha, ako sa zmenil za 15 rokov!

Písal sa rok 2006, keď v druhej sérii reality šou Vyvolení získal rozprávkovú výhru kontroverzný súťažiaci Erik Hilár Lakatošovie. Za ten čas si prešiel lepšími i horšími obdobiami a teraz sa po rokoch opäť objaví na obrazovkách JOJky v kulinárskej šou Bez servítky!

Verní diváci JOJky si určite spomínajú na reality šou Vyvolení, v rámci ktorej súťažila hŕstka odvážlivcov o rozprávkovú výhru. V druhej sérii triumfoval svojrázny Erik Hilár Lakatošovie, ktorý pravidelne mútil stojaté vody vo vile. Po šoubiznisovom pozlátku však okúsil aj to, ako chutí krutá realita. Len pár rokov po Vyvolených sa dostal do sabinovskej väznice, kde si štyri roky odpykával svoj trest. Istý čas sa potýkal aj s narkotikami a ako sám priznáva, vo svojom živote zažil viaceré pády i vzostupy.

Trápenie a mnohé problémy sa však na jeho výzore príliš nepodpísali. Hoci od jeho víťazstva vo Vyvolených ubehlo už 15 rokov, veľmi sa nezmenil. Síce mu na tvári pribudla nejaká tá vráska, no stále je to vizuálne ten Erik, ktorého si pamätáme z vily. Dokazuje to aj fakt, že ľudia ho dodnes na uliciach spoznávajú a chcú sa s ním fotiť. Keďže Erikovi neprekáža byť v centre pozornosti, po dlhých rokoch ho opäť uvidíme na televíznych obrazovkách. Rodák zo Svidníka sa totiž prihlásil do kulinárskej šou Bez servítky, v ktorej bude variť už dnes večer!

Ako sa za 15 rokov zmenil Erik Hilár Lakatošovie? Pozrite si galériu: