Ibi Maiga sa po viac než roku konečne stretol s rodinou: Aha, ako jeho deti vyrástli!

Známy zabávač a hudobník ostal pre pandémiu koronavírusu uväznený na Slovensku a do rodného Mali sa za svojou rodinou nemohol vybrať dlhých 14 mesiacov!

Hudobník Ibrahim Maiga žije na Slovensku niekoľko desiatok rokov, no rodinu a manželku má až v africkom Mali, odkiaľ pochádza. V minulosti medzi týmito dvomi krajinami bez problémov cestoval a dokázal sa tak v rozumnej miere venovať práci aj rodine. Škrt cez rozpočet mu však urobola pandémia koronavírusu, pre ktorú ostal v srdci Európy takpovediac uväznený na dlhých 14 mesiacov. Že mu všetci v Afrike nesmierne chýbajú, priznal Maiga aj v Inkognite, v ktorom sa pred časom objavil ako tajný hosť.

Našťastie, jeho trápenie sa už skončilo a do rodnej krajiny sa mu podarilo odletieť. Návrat do Mali bol veľmi emotívny a prekvapujúci zároveň. Za ten čas, čo bol Ibi v izolácii na Slovensku, jeho dve deti – dcérka Fathima a synček Oumar – poriadne vyrástli. Takže tu máte deti, žena nechce mať fotky na Facebooku,“ napísal Maiga na Facebooku k fotke, na ktorej sa túli k svojim dvom zlatíčkam. Kiežby všetky príbehy odlúčenia mali takéto šťastné konce...

Ibi Maiga s deťmi Zdroj: archív I.M.
Tagy: Ibi Maiga