Wau, Karin Haydu radikálne zmenila imidž: Pozrite, ako jej to s novým účesom pristane!

Sympatická herečka je typická svojim neprehliadnuteľným imidžom. Vždy je dokonale nahodená, zvodná a upravená. Jej štýl je skrátka jej vizitkou. O to viac vás prekvapí jej nový, radikálne zmenený výzor!

Karin Haydu bez pochýb patrí medzi najkrajšie herečky slovenského šoubiznisu a pôvabu má naozaj na rozdávanie. Je známa tým, že na každom spoločenskom podujatí vyzerá výborne. Vždy je dokonale upravená, štýlovo nahodená a nesmierne sexi. Niet divu, že na seba vždy púta pohľady prítomných mužov, ale aj žien. Kým páni ju obdivujú, dámy jej môžu len ticho závidieť. Hoci má na chrbte už štyri krížiky, akoby zastavila čas a tento vek by jej tipoval len málokto.

Na svedomí to majú nielen dobré gény a skvelá starostlivosť o pleť, ale aj jej neprehliadnuteľný imidž, ktorému bola verná dlhé roky. Ženský mejkap, sexi oblečenie a dlhé vlasy boli vždy jej vizitkou. Preto mnohých prekvapilo, že pred časom naozaj radikálne zmenila svoj účes. Bujnú tmavohnedú hrivu si totiž nechala skrátiť o približne 20 centimetrov. Nový zostrih jej však nesmierne pristane. Je nesmierne svieži, šik a Karin s ním vyzerá perfektne. Čo poviete?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karin Haydu (@karinhaydu)

Tagy: Karin Haydu