Známe ženy ukázali svoje mamičky? TOTO že nie sú ich sestry?

Len ťažko by človek povedal, že sú to matky s dcérami. Známe tváre svoje matky nadovšetko milujú a ich krásou sa rady pochvália. Nie nadarmo sa hovorí: Aká matka, taká Katka.

Slávni rodičia, Demi Moore a Bruce Willis, zanechali na svojich troch spoločných dcérach svoje krásne gény - Rummer Willis (prvá zľava), Scout Willis (vedľa nej) a Tallulah Willis (posledná). Všetky pracujú vo filmovom priemysle. Uprostred na fotografii môžete vidieť maminu Demi Moore, ktorá vyzerá vo svojom veku výborne. Gény sú proste skvelá vec!

Zdroj: IG/rumerwillis

​Yolanda Hadid je mamičkou modelov Gigi, Belly a Anwara Hadida. Zvoliť si modelingovú dráhu pre jej dcéry a syna nebol krok vedľa, keď majú takú krásnu mamu. Yolanda má 57 rokov, no vidieť, že o svoju pleť sa patrične stará, svoje nepochybne robí aj zdravý životný štýl a jazda na koni, ktorá je jej vášňov. 

Zdroj: IG/yolanda.hadid

Bývalá manželka Lennyho Kravitza má so spevákom dcéru Zoë, ktorá sa vybrala hereckou cestou. Jej 53-ročná mamina je jej v kariére veľkou oporou a napriek tomu, že je medzi dámami 30-ročný rozdiel, vyzerajú doslova ako sestry!

Zdroj: IG/officiallisabonet

Reese Witherspoon má so svojím ex-manželom Ryanom Phillippeom dcéru Avu Elizabeth, ktorá má 21 rokov. Mladá slečna vyzerá ako by svojej známej mame z oka vypadla! Zatiaľ sa na Ave ukazujú len krásne gény, herecká kariéra je otázkou. 

Zdroj: IG/avaphillippe

Kate Hudson sa môže pýšiť génmi, ktoré získala po svojej mame herečke Goldie Hawn. Tá má dnes už 75 rokov, no stále vyzerá výborne. V roku 2019 sa takto predstavili matka s dcérou v show The Ellen.

Nezabudnite, že už túto nedeľu je Medzinárodný deň matiek!