Dara Rolins že má pred 50-tkou? TAKÝTO zadok jej závidia oveľa mladšie!

Dara Rolins sa vo svojom veku môže pýšiť postavou, akú jej závidí nejedna mladšia žena!

Hudobníčka miluje pohyb. Chvíle doma trávi činnosťami, ktoré vyčaria úsmev na tvári nielen jej, ale aj početnému zástupu sledujúcich. Prednedávnom sa pochválila skákaním na sivom balóne nahodená v sexi ružovom úbore a ukázala všetkým svoje vyšportované pozadie.

 

Po dlhšej dobe sa autorka hitu Ver mi pustila do divokého aerobiku, hoci pôvodne premýšľala nad meditačným pretiahnutím. "Neviem, či v tom mal prsty ten ružový spln, alebo mi z toho všetkého už hrabe. Dnes som sa potrebovala vytancovať, vykričať, tzv. vyskočiť z kože. Takže miesto jogy a ticha návrat do minulosti k starému dobrému aerobiku," napísala speváčka k sérii snímok na cvičebnej lopte 

K autentickému vzhľadu inštruktoriek aerobiku z 80. rokov chýbali speváčke už len legíny a čelenka. Zladené štucne však nezabudla. "Sexi ako vždy," odkázal jej jeden fanúšik. "Nádherná postava, a ten zadoček!" Lichotil jej ďalší. Tretí komentujúci zavtipkoval, že fotografie pripomínajú úvod "filmu z Brazzers", čo je jedna z najznámejších produkčných spoločností v porno priemysle.

Tagy: Dara Rolins