Dwayne The Rock Johnson sa zmenil na šialenú horu svalov: Veď vyzerá ako živý Golem!

Americký herec, známy z množstva akčných filmov, pôsobí na striebornom plátne veľmi drsne vďaka uhrančivému pohľadu a vysekaným svalom. To, čo sa mu však vďaka otrockému tréningu vo fitku pod dohľadom trénera podarilo dosiahnuť, je až neuveriteľné. The Rock sa zmenil na obrovskú horu svalov a pohľad na neho je až trochu strašidelný!

Slávny hollywoodsky herec Dwayne „The Rock“ Johnson sa preslávil hraním v desiatkach akčných filmov, v ktorých stvárňoval neohrozených skalopevných hrdinov. Vďaka tomu získal nálepku poriadneho drsniaka. O množstvo filmovacích ponúk rozhodne nemá núdzu ani tesne pred päťdesiatkou. Aktuálne totiž pracuje na akčnom scifi filme Black Adam, ktorý bude o fiktívnej postave z dielne vydavateľstva DC Comics. Nuž, a aby The Rock vyzeral naozaj tak, ako slávna komiksová postavička, absolvoval pod dohľadom osobného trénera otrocký tréning.

Prinieslo to však želaný výsledok, ktorým sa pochválil na svojom profile na sociálnej sieti. Mal som extrémne tvrdé diéty, tréningy a kondičnú prípravu. Také ako nikdy predtým. Musíte si dávať pozor na vodu, na sodík, ale taktiež musíte ťahať a tlačiť skutočné železo, aby ste mali kvalitné, suché a detailne vyrysované svalstvo. Je to skutočná veda, ktorá trvá mesiace a mesiace,“ povedal otvorene Dwayne, ktorého si pod palec vzal silový a kondičný tréner Dave Rienzi. Hoci je jeho postava pripravená stať sa Black Adamom, pravdou je, že z jeho hory svalov ide tak trochu strach a chvíľami pripomína slávneho filmového Golema. Čo herec neurobí pre vysnívanú filmovú rolu...

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa therock (@therock)

Sledujte film Kráčajúca skala v hlavnej úlohe s Dwaynom The Rock Johnsonom už dnes o 21:40 na JOJke!