Oslavy výročia u Gáborikovcov: TAKÉTO nádherné vyznanie venovala Ivana manželovi!

Hviezdny pár oslávil krásne štvrté výročie svadby a manželia vyzerajú stále rovnako zaľúbene, ako v ich veľký deň. Ivana venovala svojmu manželovi v deň výročia krásne vyznanie. Čo myslíte, vystihla to myšlienkami presne?

 

„Milovať neznamená hľadieť jeden na druhého, ale pozerať jedným smerom. Vďačná za lásku, porozumenie. Vďačná za spoločnú cestu, po ktorej už štvrtý rok kráčame bok po boku za tým našim vytýčeným cieľom. Vďačná, že si a že sme rodina,“ napísala na svojom Instagrame nádherné prianie pre Mariána Ivana.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

Prianie si samozrejme neodpustil ani hokejista Marián Gáborík, ktorý si na ich výročie taktiež spomenul na svojej sociálnej sieti. „Šťastné štvrté výročie moja nevesta. Som požehnaný a vďačný za to, že ťa mám po svojom boku,“ napísal Marián.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa mgaborik12 (@mgaborik12)

Manželia si povedali svoje áno pred štyrmi rokmi pod holým nebom na romantickom kaštieli v Tomášove. Podľa hostí to bola nezabudnuteľná svadobná veselica. Aj samotný personál kaštieľa sa nechal počuť, že takúto svadbu tam ešte rozhodne nezažili. Nechýbala ani kapela IMT Smile, ktorá rozprúdila skvelú zábavu. Svadby sa zúčastnilo množstvo aj známych tvárí no a nechýbali ani Mariánovi kolegovia z NHL a reprezentácie Marián Hossa, Tomáš Tatar, Zdeno Chára, Ľubomír Višňovský a Tomáš Kopecký.