Jiří Mádl sa pochválil novou partnerkou: Prebral ju hereckému parťákovi Vojtovi Kotkovi!

Herec si zvyčajne svoje súkromie stráži, avšak teraz si nemohol pomôcť a na afterparty po premiére filmu Denník moderného fotra sa ukázal spolu s novou partnerkou. Kto je jeho vyvolená?

"Je to tak, mám priateľku. Ako dlho, to sa ťažko hovorí, keď bola tá pandémie," priznal českému Blesku Mádl, ktorý večer trávil po boku krásnej brunetky Viac ale o svojej novej láske neprezradil. Podľa webu Extra.cz by sa však malo ísť o Adrijanu Trpković, rodáčku zo srbského Belehradu.

Nová partnerka Mádla je tiež z hereckej brandže - venuje sa scénografii a kostýmom! 

Adrijana už pred Mádlom vystriedala niekoľko partnerov medzi hercami, a to dokonca vrátane Jirkovho parťáka z filmov Snowboarďáci či Rafťáci Vojtu Kotka. S ním tvorila pár v roku 2008 a nahradila v jeho živote Terezu Voříškovú, s ktorou Vojta chodil pred ňou. Tereza pritom zase jeden čas chodila aj s Mádlom, s ktorým sa spoznali pri nakrúcaní rozprávky Peklo s princeznou. Po rokoch je všetko inak a z Voříškovej je Ramba a ešte ku všetkému nastávajúca dvojnásobná mamička, ktorá nemá problém sa so svojimi expartnermi stretnúť pri práci. 

S bývalou partnerkou, herečkou Terezou Voříškovou, sú stále priateľmi! 

Zdroj: Profimedia

Ďalším známym ex Adrijany Trpkovič je Stanislav Majer, s ktorým vzťah niekoľkokrát dávala dokopy. Nakoniec to ale rovnako nevyšlo a radosť z toho môže mať práve Jiří Mádl, ktorý krásku teraz získal pre seba. Takže už nezostáva než popriať, aby im to dlho vydržalo! 

Tagy: Jiří Mádl