Chris Pratt ukázal svoju rozkošnú dcérku: S manželkou ju chcú vychovávať ako normálne dieťa!

Lyla Maria Pratt uzrelo svetlo svet len pred rokom, no už teraz je hviezdou. Vďačí za to svojim slávnym rodičom - hercovi Chrisovi Prattovi a mame Katherine Schwarzenegger, ktorá je dcérou Arnolda Schwarzeneggera.

Ôsmy august je dňom, ktorý si Katherine Schwarzenegger navždy bude pamätať, ako dňom, kedy sa jej narodilo jej prvé dieťatko. S Chrisom Prattom dali dievčatku meno Lyla Maria a rozhodli sa ho vychovávať bez mediálneho šialenstva, ktorému by nepochybne čelilo. Jeho tvár na sociálnych sieťach doteraz neukázali, no podľa fotografií fanúšikovia vidia, že z malého dievčatka rastie štýlová slečna. Jej mama ju najradšej oblieka do farebných látok, ktoré ona sama obľubuje. "S úžasom sledujem svoje malé dievčatko, ako rastie a mení sa - od kojenca k dieťaťu až po fázu batoľaťa!" Dojala sa v auguste tohto roku, kedy malá Lyla oslávila rok, Katherine Schwarzenegger. Svojej dcérke neraz oblieka dokonca svoje veci z bábätkovských čias, ktoré jej mama starostlivo uložila! 

Pre lifestylové médium Yahoo Life Katherine prezradila, akú výchovu svojej dcére s Chrisom Prattom dávajú. "Je dôležité, aby  sme jej ja a môj manžel dali normálne detstvo," uviedla. Tehotenstvo jednu z dcér Arnolda Schwarzeneggera inšpirovalo k tomu, že začala vysielať sériu živých videí s odborníkmi na tému Pred, počas sa po dieťati. Diskutujú o tehotenstve, plodnosti, materstve a podobných témach, Katherine tiež radí mamičkám o zdravotnom stave dojčiat známom ako nedostatok novorodeného čreva! 

Sledujte Jurský svet s Chrisom Prattom dnes o 20:35 na JOJke!