Na psa Nory Kabrheľovej zaútočili: Prominentná podnikateľka sľubuje krutú odplatu!

Bývalá milionárka Nora Kabrheľová, predtým Mojsejová, zverejnila video, v ktorom so slzami v očiach opisuje, ako jej milovanú sučku Šariku pohrýzli dva agresívne psy. Bývalá televízna hviezda okamžite zalarmovala políciu a vyhlásila, že sa pomstí!

„Takto Šariku pohrýzli dvaja vlčiaci. Teraz tu čakám na políciu. Toto je zodpovednosť za psy? Skoro ju roztrhali, neviem, čo z toho bude. Hnusný národ po**baný,“ nadávala Nora, ktorá počas toho ukazovala maličké poranené telíčko jej fenky, ktorá sa triasla ako osika. Nora bola viditeľne na pokraji šialenstva. Medzitým, čo riešila políciu, rýchlo bežala na veterinárnu kliniku. „Za to, čo sa dnes stalo Šarike, si niekto ponesie zodpovednosť. Takto nechať vlčiaky na voľno. Nenechám to len tak. Za toto budú pykať,“ penila Kabrheľová vo videu, ktoré uverejnila na svojom instagramovom profile! 

Zdroj: IG/nora_kabrhelova

​Neskôr večer už pridala ďalší príspevok aj so svojou milovanou fenkou. „Dostala injekciu ešte doma, keby náhodou. Má trošku narušenú pečeň, svalstvo nemá poškodené. Ešte budeme absolvovať nejaké vyšetrenie. Tak dúfam, že všetko bude v poriadku. A ešte raz hovorím - nebuďme ľahostajní k svojim psom. Robte zákony tak, aby aj za také veci, čo sa dnes stalo, ľudia niesli zodpovednosť,“ vyhlásila Nora.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa NORA (@nora_kabrhelova)