Kto je najväčšou hviezdou a koho hľadá polícia? Aha, ako sa zmenili VyVolení!

Televízia JOJ vás zabáva už 20 rokov. Na obrazovke sa vystriedalo množstvo relácií, ktoré ste si zamilovali a vysielali sa znova a znova. Jednou z nich sú aj VyVolení!

VyVolení sa na JOJke vysielali od roku 2005 až do 2013 a za ten čas sa tam mihlo viacero tvárí, ktoré možno dodnes stretávate na našich obrazovkách. Viacerí zabudli, že účastníčkov reality šou VyVolení bola aj Saša Orviská, ktorú môžete dodnes stretávať na obrazovkách TV JOJ. Od jej účasti v relácií ubehlo už 17 rokov a za ten čas poriadne zmenila imidž. Dnes jej mamičkou dvoch detí a neustále pracuje na svojej sexi postave. 

Víťazkou prvej série sa stala Melinda Drevenková, ktorá si v tom čase odniesla výhru 11 miliónov slovenských korún, čo je v prepočte viac ako 365 tisíc eur. Linda vydržala vo vile najdlhšie spomedzi všetkých favoritov. V tom čase sa dvadsiatničke rapídne zmenil život. Z časti výhry okúsila luxusný život v Thajsku. Nezmenil sa len jej život, ale aj vzhľad. Mnoho z výhry investovala pravdepodobne do plastických operácií!

Zdroj: TV JOJ a Instagram

O rozprávkovú výhru vo vile bojovala v prvej sérii šou Vyvolení aj 23-ročná študentka Lenka Varsányiová zo Šale. Mladá študentka sa vtedy zamilovala do ďalšieho súťažiaceho, svalnatého Jaroslava Rockyho Gábora, a vo vile prežívali turbulentný vzťah. Od tých čias však ubehlo už 17 rokov a blondínka Lenka dnes žije úplne iný život. Vydala sa, porodila rozkošnú dcérku a spolu s rodinou žijú v exotickom Dubaji. 

Zdroj: IG, TV JOJ

Zub času sa podpísal aj na samotnom Rockym. Pred siedmimi rokmi mu k synovi Jarkovi pribudla rozkošná dcérka, s ktorou majú obaja množstvo veselých fotiek. Na nich síce vidno, že Rocky sa predsa len za tie roky trocha zmenil, no stále je to rovnaký fešák a lámač ženských sŕdc, ako kedykoľvek predtým. Spoznali by ste Rockyho aj po toľkých rokoch? 

Zdroj: Facebook

Za najvýraznejšiu osobnosť relácie môžeme rozhodne označiť Desperada. Počas jej trvania bol veľkou hviezdou, po jej skončení sa však na neho rýchlo zabudlo. Oženil sa a žije na východe Slovensko. Svoju prácu snov našiel v gastre. Výraznou postavou prvej série bol aj Milan Maruniak, ktorý si zvolil prezývku Šakal. Krátko po skončení reality šou mal opletačky zo zákonom. Údajne mal znásilniť neplnoleté dievča. To by nestačilo. Už predtým čelil obvineniu z vraždy. Svoje meno napokon očistil a podľa informácií Plus 7 dní sa objavil aj v japonskom filme. Opletačkám s políciou čelí dodnes Tony. Vo väzení si odsedel za rôzne priestupky. Dlhšiu dobu na neho dokonca bolo vyhlásené celoštátne pátranie! 

Zdroj: TV JOJ

Richard Janiga sa stal v čase vysielania vysnívaným chlapom mnohých žien. Fešák so šibalským úsmevom si získal srdce Jany Bombovej, ktorá tiež bojovalo vo vile a bol dokonca ochotní starať sa s ňou o jej maličkú dcérku. Ich vzťah sa po skončení účinkovania v reality šou rozpadol. Rišo je dnes otcom a Jana odletela do zámoria.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Richard Janiga (@richardjaniga)

Erika Hillára mohli fanúšikovia relácie Bez servítky opäť zazrieť na obrazovke JOJky. Aktuálne pracuje v médiách a necháva sa opäť oslovovať mužským rodom. Práve v kuchárskej šou sa priznal, že bral v minulosti ženské hormóny, ktoré mu spôsobili v tele zmätok. Vo VyVolených ste ho často mohli vidieť v prezlečení za ženu. Po šou začal odznova - prestal brať lieky a naučil sa o sebe hovoriť v mužskom rode! 

Tagy: Vyvolení