Plánuje sa Andrea Verešová presťahovať s rodinou do Dubaja? Takýto by na to mala dôvod!

Fanúšikovia krásnej modelky si určite všimli, že Andrea Verešová trávila posledné roky v Dubaji s rodinou naozaj veľa času. Ak ste doteraz netušili, prečo tam modelka s rodinou trávila toľko času, odpoveď vás milo prekvapí! Jej deti tam zožali veľký úspech!

„My sme tam nejakú dobu fungovali počas covidu. Oni už sú teraz súčasťou UAF freestyle ski Dubaj, pretože oni profesionálne závodia za olympijský výbor, profesionálne robia snowboard,“ prezradila modelka v rozhovore pre Top Star, kde neskrývala hrdosť na svoje ratolesti. Doma jej totiž zrejme rastú športové hviezdy.

Úspechy v športe žne najmä jej dcéra. „Vanesska vyhrala olympijské hry, pred dvomi rokmi v junioroch a teraz v podstate závodí, či sú to Majstrovstvá Českej republiky, sú to aj rôzne svetové závody,“ povedala Verešová. Po kom ale majú ich deti tak veľkú vášeň pre takéto športy? „Asi po manželovi, on bol bývalý lyžiar- závodník, profesionálne sa tomu venoval, tak ono to tak nejak prirodzene prešlo na ten snowboard,“ dodala modelka v rozhovore.