Mirka Partlová predviedla vynovený účes: Fíha, veď vyzerá ako hollywoodska hviezda!

Známa múdrosť hovorí, že vlasy sú korunou krásy. Živým dôkazom je aj herečka Mirka Partlová, ktorá sa v týchto dňoch na sociálnej sieti predviedla s novým účesom. A hoci sympatická blondínka je krásna žena bez ohľadu na vlasy, návšteva kaderníka jej pridala poriadnu dávku šmrncu!

Herečka Mirka Partlová, ktorú si diváci pamätajú ako kultovú Angie zo seriálu Panelák, je už dva roky pyšnou maminou synčeka Juliana Daniela. Toho vychováva s manželom Matejom Gálisom a spolu tak tvoria naozaj krásnu rodinku. Okrem mamičkovských povinností sa Mirka naplno venuje aj práci, keďže účinkuje vo viacerých divadelných predstaveniach a v jej pracovnom kalendári nechýbajú ani spevácke vystúpenia.

Popri všetkých povinnostiach však nezabúda ani seba. Partlová sa totiž pred pár dňami pochválila na svojom instagramovom profile fotkami, na ktorých pózuje s vynoveným účesom.Vlásky z lásky. Ďakujem za opätovné znovuzrodenie po mori a slnku,“ napísala Mirka k snímke, na ktorej sa vynímajú kaderníkom čerstvo upravené vlasy. Nový imidž jej nesmierne pristane a vyzerá s ním doslova ako hollywoodska hviezda vystrihnutá z reklamy na šampón. To len dokazuje známu múdrosť, že vlasy sú naozaj korunou krásy. No nie?