TOTO muselo Tinu zabolieť: Separ adresoval svojej novej partnerke silné slová!

Slovenský rapper Michael Kmeť, známejší pod svojím umeleckým pseudonymom Separ, je do svojej mladej partnerky Cynthie Tóthovej zamilovaný až po uši. Na sociálnej sieti svojej láske poslal vyznanie plné citov!

Speváčka Martina Csillaghová a jej bývalý manžel Michael Kmeť sa minulé leto veľmi nečakane rozišli. Koniec svojho manželstva oznámili na sociálnej sieti a dušovali sa, že v ich odcudzení nikto tretí nefiguroval. Podľa médií to bolo trochu inak – údajne už vtedy mala rapperovi učarovať istá mladá blondínka, s ktorou sa potom Separ začal ukazovať na verejnosti a nakoniec priznali aj vzťah. Málokto ale veril, že to dvojica vydrží - predovšetkým kvôli ich výraznému vekovému rozdielu! 

Pár sa pritom dokonale dopĺňa. Zatiaľ čo rapper svoju mladú polovičku označuje ako "energetickú nabíjačku", ona si zase cení jeho rozhľad a to, že ju veľa naučil. Separ svojej partnerke verejne napísal milostné vyznanie s jediným posolstvom - spomenul, že mu dáva niečo, čo žiadna iná žena. A teda zrejme ani jeho ex Tina, s ktorou má dcéru Tiu Lilianu. "Dostávali sme správy, že mám druhú pubertu a že ona je zlatokopka, že ten vzťah nemôže vydržať, že je to decko (hlavne, že vy ste všetci strašne dospelí) a podobné ho*ná," rozpísal sa na Instagrame hudobník, ktorý vyzdvihol najväčšie Cynthiine prednosti a dôvody, prečo ju miluje: "Pravda je ale taká, že som nikdy od nikoho nedostával toľko lásky ako od nej a že si s ňou rozumiem ako s málokým. Milujem ťa za to, aká si a prajem ti všetko na svete," odkázal krásnej tanečnici.

V komentároch pod zamilovanou fotografiou sa čoskoro objavil celý rad komentárov spomínajúci práve Tinu. Aj tú predsa miloval. Separ však na poznámku odpovedal rovnako otvorene: "Je úplne normálne, že ľudia prestanú k niekomu po rokoch cítiť to, čo k nemu cítili na začiatku. Nikde nie je napísané, že spolu niekto musí byť navždy a nič sa nemôže doj*bať. Ale keď nebudeš žiť prítomný moment a premýšľať len nad pi**vinami, v živote nezažiješ lásku," uzavrel rázne.

Tagy: Tina Separ