Ako vyzerá v skutočnosti nebezpečný Mal'akh zo Strateného symbolu? Aha, aký je fešák!

V desaťdielnom seriáli Stratený symbol, ktorý je natočený podľa rovnomennej knihy úspešného svetového autora Dana Browna, je jednou z hlavných postáv aj nebezpečný a kompletne potetovaný šialenec Mal'akh. Odpadnete, ako vyzerá v skutočnosti!

Podľa svetových bestsellerov Dana Browna sú už natočené tri filmy – Da Vinciho kód, Anjeli a Démoni a Inferno. Príbehy z pera jedného z najúspešnejších autorov sa z filmového plátna dostali priamo na televízne obrazovky a výsledkom je desaťdielny seriál Dan Brown: Stratený symbol. V deji, samozrejme, nechýba ani obľúbený profesor Robert Langdon, ktorého ale nestvárňuje známy Tom Hanks, ale oveľa mladší austrálsko-americký herec Ashley Zukerman. A to z dôvodu, že Stratený symbol zobrazuje profesora v mladosti.

Práve v tomto príbehu čelí Robert Langdon veľkej skúške, keď musí zachrániť svojho mentora Petra Solomona z pazúrov nebezpečného šialenca zvaného Mal'akh. Z kompletne potetovaného muža ide už na prvý pohľad strach a tak niet divu, že profesor robí, čo môže, aby mu vyhovel. Spomínaného záporáka v seriáli stvárňuje 33- ročný americký herec Beau Knapp, ktorý je v skutočnosti naozaj veľký fešák. Bez nánosov filmového mejkapu a rituálnych „mundúrov“ mu to fakt svedčí a jeden by až nepovedal, že ide o tých istých mužov, no nie? Nuž, aj takéto čary dokáže čas strávený v maskérni a kostymérni.

Strateny symbol - Malakh Zdroj: Profimedia
Strateny symbol - Beau Knapp Zdroj: Profimedia

O čom je príbeh Stratený symbol?
Mladý nádejný harvardský profesor Robert Langdon sa ocitne vo víre záhadných udalostí, keď niekto unesie jeho bývalého mentora, slobodomurára Petera Solomona. Vedec vyzbrojený znalosťami dejín umenia, náboženskej symboliky a mŕtvych jazykov musí spolupracovať s Petrovou dcérou Katherine a ďalšími spojencami, aby vyriešil sériu smrtonosných hádaniek a rozlúštil stopy skrytých kódov v nádeji, že nájde svojho učiteľa a zaistí jeho bezpečnosť. Ak nájde stratený symbol, môže odomknúť veľké tajomstvá svojho života a zabrániť globálnej hrozbe. Robert, Katherine a policajný dôstojník Alfonso Nuňez sa vydávajú po stopách veľkých historických tajomstiev, záhad a nezodpovedaných otázok. Svet symbolov im napokon odhalí globálnu hrozbu a celosvetové sprisahanie.

Sledujte seriál Dan Brown: Stratený symbol každý piatok o 22:55 na JOJke!

Tagy: Dan Brown