Ako sa zmenili súťažiace z reality šou Dievča za milión? Wau, pozrite, aké sú kočky!

Pamätáte sa na prvú reality šou na Slovensku Dievča za milión? Na JOJke sme ju vysielali ešte v roku 2004 a vďaka nej sme spoznali mnoho zaujímavých dievčat. Z tých sú za neuveriteľných 18 rokov zrelé ženy a vyzerajú fakt perfektne!


Verní diváci JOJky si určite spomínajú na projekt Dievča za milión, ktorý bol vôbec prvou reality šou na Slovensku. Písal sa ešte rok 2004, keď desať najlepších dievčat pred objektívmi kamier súťažilo o miesto moderátorky v televízii JOJ. V porote sedeli vtedajší generálny riaditeľ JOJky Milan Kňažko, tanečník Fredy Ayisi a herečka Zdena Studenková. Desiatka krásnych mladých dám medzi sebou súťažila v rôznych disciplínach a napokon sa víťazkou stala krásna Karin Olasová.

Dievča za milión - Zuzana Barkova Zdroj: Zuzana Barkova

Od tých čias už ubehlo neuveriteľných 18 rokov a mladé dievčatá dozreli v šarmantné a charizmatické dámy. A hoci v šou boli súperkami, súťažiace sa vtedy skamarátili natoľko, že sa dodnes pravidelne stretávajú. Dôkazom sú aj snímky z ich posledného stretnutia, ktoré sa uskutočnilo pred pár dňami. „Bolo to výnimočné, pretože prišli aj Peťa s Luckou. (Lucia Uličná Čopíková a Petra Lenártová, pozn.red.) Ony sa Slovensku nežijú a vždy, keď sa tu objavia naraz, tak sa snažíme byť spolu,“ povedala pre Nový čas Michaela Saleh Suríniová. Zo stretnutia sa tešila aj Zuzana Pancová. „Teraz sme sa dlhší čas nevideli aj kvôli tomu, že bola pandémia, ale ja sa vždy snažím dobehnúť, ak som doma vo Viedni,“ povedala pre denník. „Dievčatá za milión“ vyzerajú aktuálne lepšie než kedykoľvek predtým a zrejú ako víno, čo poviete?

Dievča za milión - stretnutie Zdroj: archív M.S.S.