Gény krásy majú v rodine: Pozrite na mamu Ivany Christovej! Starne ona vôbec?

V rodine Ivany Christovej sa pôvab dedí, Krásna je totiž nielen držiteľka titulu Miss Československa z roku 1989, ale aj jej dcéra Daniela a nemenej aj jej mamička Otília. Všetky tri dámy sú si veľmi podobné!

Rodina Ivany Christovej má podľa všetkého veľmi kvalitnú genetickú výbavu. Ivana, ktorá v roku 1989 získala titul prvej novodobej Miss Československa, má dcéru Danielu, ktorá zdedila niektoré z jej pôvabných rysov. A nielen to, aj Ivanina mama Otília sa môže pochváliť skvelým vzhľadom aj v pokročilom veku. To je jasný dôkaz toho, že krása nemusí byť iba o mladosti – pani Otília je vďaka vnučke Daniele, ktorá sa vo februári 2021 stala mamičkou už dokonca prababičkou! 

Niekdajšia Miss Československa, dnes už zrelá dáma, ktorá stále dokáže svojim vzhľadom ohromiť a inšpirovať ženy po celom svete, dokázala na sociálnej sieti, ako úspešne vzdoruje času. Christová sa totiž vydala na výlet do prírody so svojou mamičkou a pochválila sa aj niekoľkými spoločnými fotkami, z ktorých je jasne zrejmé, že obe majú, okrem iného, celkom rovnaký, očarujúci úsmev.

Zdroj: Instagram

Ivana s Otíliou sú vlastne ako cez kopirák – čo bolo vidieť aj na snímkach z detstva, ktoré pred časom Ivana na svojom profile zdieľala. Aj ich fanúšikovia na Instagrame často pripomínajú, že namiesto matky s dcérou vedľa seba vyzerajú skôr ako sestry. Inak tomu nebolo aj v tomto prípade, na momentkách zo Železnej Studničky. Je na nich radosť pozerať!

Zdroj: Instagram