Letná párty televízie JOJ

Ako to vyzeralo na letnej párty Televízie JOJ? Pozrite, ako sa známe tváre zabávali!

Nová vysielacia sezóna je predo dvermi a býva dobrým zvykom, že pred jej štartom ju ako prvým predstavíme novinárom. Výnimkou nebol ani tento rok a vo štvrtok sme v reštaurácii vedľa bratislavského Horského parku usporiadali veľkú letnú párty, na ktorej sme predstavili všetky jesenné formáty. Nechýbali ani herci a moderátori, ktorí sa výborne zabávali!

Už koncom augusta začína na JOJke nová vysielacia sezóna, počas ktorej sa môžete tešiť na hneď niekoľko skvelých nových formátov, ale i na pokračovania tých obľúbených. Medzi úplnými novinkami budú seriály ako Prokurátorka v hlavnej úlohe so Zuzanou Mauréry, či Doktorka Simona, ktorú si zahrá Zuzana Fialová. Milovníci šou Česko Slovensko má talent si prídu na svoje v aktuálnej 11. sérii, v ktorej sa predstavia špeciálni porotcovia muzikant Čeky, raper Ego, herec Vojta Dyk a úspešný český komik Štěpán Kozub.

Na obrazovkách JOJky nebudú chýbať ani nové časti Nemocnice, v ktorých uvidíte hneď niekoľko nových postáv. Pokračovanie dostane aj obľúbená Hranica, v ktorej sa taktiež môžete tešiť na viacero nových postáv. V jesennej vysielacej štruktúre bude mať svoje pevné miesto aj Inkognito s premiérovými časťami, seriál Tomáš a Diana, nové časti relácie Bez servítky i vynovené Nákupné maniačky s porotcami Mariánom Hornyákom a Emou Fajnor.

Na štvrtkovej letnej párty sme všetky spomínané projekty predstavili pozvaným novinárom za prítomnosti hercov a moderátorov. Po oficiálnej časti nasledovala párty, ktorá trvala až do neskorého večera. Na tento event prišlo mnoho známych tvárí Televízie JOJ, ktoré si spoločne strávený čas naozaj užívali. Ako to vyzeralo na mieste? Pozrite si galériu!