Nakrúcame novú rodinnú ságu! Aha, na akú hereckú zostavu sa môžete tešiť: Sú vám dobre známi!

Aktuálne pre vás nakrúcame novú rodinnú ságu a vy sa máte rozhodne na čo tešiť! Herecká zostavička bude naozaj veľkolepá. Všetkých dokonca veľmi dobre poznáte!

Na novej ságe pracujeme už od minulého roka a aktuálne je jej nakrúcanie v plnom prúde. Horúca novinka sa bude volať Ranč a tešiť sa môžete na obľúbené tváre aj zo seriálu Nemocnica! V novom seriáli sa objavia Nela Pocisková, Roman Poláčik, Noël Czuczor, Dávid Uzsák, Viktória Petrášová, Dominika Žiaranová, Róbert Sipos a ďalší.

Ranč Zdroj: TV JOJ

Zaujímavosťou nového seriálu je aj to, že sa nakrúca so zvieratami. Ranč tak prinesie prehliadku krásnych a majestátnych koní. Za novinkou stojí režisér Ján Novák a producentka Danica Hričová, ktorí pracujú aj na seriáli Nemocnica. A aký dej sľubuje nová rodinná sága? „Rodina drsnej a hrdej Zity Zemanovej potrebuje udržať Ranč a celý statok so vzácnymi koňmi nad vodou. Jediná šanca, ako znovu oprášiť lesk rodiny, je vrátiť sa k ťažbe zlata a drahých kovov v opustených baniach, ktoré im už dlho patria,“ prezrádza malý úryvok z anotácie seriálu. Nuž, máme sa rozhodne na čo tešiť! Čoskoro vám o novom seriáli Ranč prinesieme viac informácií.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)