Johnny Deep, Amber Heard

Herecký extrémista Johnny Depp pod papučou! Zlomila ho o polovicu mladšia snúbenica

Lásku mladej herečky si kupuje prsteňom za 70-tisíc dolárov.

Johnny Depp je hviezdou svetového formátu a miluje extrémne herecké úlohy. Vďaka jeho talentu sú všetky filmy, v ktorých účinkuje zárukou úspechu a veľkej mediálnej propagácie. Po štrnástich rokoch partnerstva sa rozišiel s francúzskou herečkou a speváčkou Vanesou Paradis, s ktorou má dve deti: 13-ročnú dcéru Lily Rose a o tri roky mladšieho syna Jacka. Rozchod oznámili 19. júna a už niekoľko mesiacov na to sa začal stretávať so svojou súčasnou snúbenicou, o polovicu mladšou blonďavou herečkou Amber Heard.

Americký sexsymbol požiadal krásnu herečku o ruku aj napriek tomu, že spoločné nažívanie s Amber nie je úplne bezproblémové a vyvážené. Ani tri nominácia na Academy Awards a osem nominácií na ocenenie Zlatý glóbus nestačilo, aby bol vo vzťahu šéfom: „Amber má hlavné slovo už od prvého dňa, keď sme spolu začali chodiť. Napríklad určuje, kedy spolu pôjdu do spoločnosti.“ Zdroj blízky okoliu dvojice totiž tvrdí, že Johnny robí všetko preto, aby si svoju o polovicu mladšiu polovičku udržal a urobí pre ňu úplne všetko: „ Zmenil aj svoje správanie. Teraz sa hrá na zrelého a šarmantného muža.“ Bývalý zhýralec Johnny dokonca kúpil svojej snúbenici prsteň za neuveriteľných 70-tisíc dolárov: "Experti odhadujú, že cena šperku s 5-karátovým bielym oválnym diamantom sa pohybuje od 51 do 73-tisíc eur.“ Je iba otázne, či krásna Amber túto obdivuhodnú snahu ocenila. 

Depp sa zvýraznil v hlavnej úlohe televízneho seriálu 21 Jump Street, vďaka ktorému sa z neho rýchlo stal tínedžerský idol. Na začiatku filmovej kariéry si zahral titulnú postavu vo filme Nožnicovoruký Edward a neskôr mu priniesli úspech roly ako Ichabod Crane v Ospalej diere, Jack Sparrow vo filmovej sérii Piráti Karibiku, Willy Wonka vo filme Charlie a továreň na čokoládu a samozrejme úloha Šialeného klobučníka vo filme Alica v krajine zázrakov. Dnes ho uvidíte v snímke Piráti Karibiku o 21:30 na TV JOJ!