Julia Roberts vôbec nezostarla: Aha na jej dokonalú postavu a tie nohy! KOĽKO, že má rokov?

Stále je to neskutočná kočka a pokojne by z pľacu mohla znovu očariť milionára rovnako tak, ako vo svojom zrejme najslávnejšom filme Pretty Woman. Áno, reč je o hollywoodskej hviezde Julii Robertsovej, ktorá opäť dokázala, že patrí k ženám, ktoré nestarnú!
To kvôli nádhernému, vkusnému outfitu, čo zvolila na premiéru jej najnovšieho filmu v Londýne. Vďaka decentnému ružovému kostýmu s krátkymi nohavicami, ktoré zdôraznili jej nekonečne dlhé a štíhle nôžky, sa na ňu sústredila pozornosť celého jej širokého okolia. Jej postava je za tie roky prakticky nemenná, až sa skoro zdá, že nejaký ten tok času (či gravitácie) na ňu nemá žiadny vplyv. Celý outfit bol doplnený pozoruhodnými lodičkami zdobenými striebornými strapcami so sklenenými perličkami, čo dodalo Julliinmu modelu štipku extravagancie – podobne ako masívny náhrdelník, ktorý zdobil krk herečky. Ten bol síce veľmi výrazný, napriek tomu však elegantný a dopĺňajúci celkový vzhľad. Päťdesiatšesťročná Julia má skrátka šarm, ktorý divákov priťahuje po celé desaťročia na rozdávanie! 

Mladšie herečky by sa od nej bez preháňania mohli učiť - Julia totiž nepatrí medzi ženy, čo by sa snažili vzdorovať veku plastickými operáciami, botoxom a inými skrášľovacími procedúrami, pre ktoré by potom boli neskôr skôr na smiech (či na poľutovanie), a za nejaké tie vrásky sa vôbec nehanbia. Jej najväčšou devízou je jej úsmev - a ten sa tiež nemení. Aj preto možno pôsobí tak mladistvo!

Zdroj: TV JOJ